Mennyit hízhatok a terhesség alatt? Pénteken voltam a dokimnál, aki nagyon letolt, mert 11 kg-ot híztam és a 30. hét végén vagyok. Most diétázom az ünnepek alatt.
Nekem nem tunik soknak.
En 31 hetes vagyok es 8 kg-nal jarok. A vedono szerint 12 kg-ig jo, talan benne leszek. De nem miatta tartom fontosnak.
Az elso babamnal 25 kg-ot hiztam, ebbol huszat a 30. hetig. Nah, az volt sok, nem a te 11 kilod. Es ezt a 25-ot ugy kell elkepzelni, hogy alig vizesedtem, talan 2 kilo volt a vizre foghato, mert 11 kg ment le szulessel, a fiam 4 kg-os volt.
Ebbol kiindulva en akkor sem lennek elkenodve, ha 11-nel jarnek, mint te, mert az is kategoriakkal a "nagyon sok" alatt lenne.
Nem tudom, hogy milyen a testalkatod, ez ettol is fugg.
En magas vagyok es vekony, az elso babammal 90 kg-mal mentem szulni, ami kimondva rengeteg, ranezesre nem volt az, mert kozel 180 cm vagyok. Akkor senkit nem is zavart a hizasom. A fiam negy honapos korara a kezdo sulyom alatt voltam 2 kg-mal.
Köszi Lányok! Megnyugodtam kicsit.
Mindenkinek Nagyon Boldog Pocakos Ünnepeket!
Diétázna a halál ünnepek alatt!!! Ráér az januárban is!!
Én az elsővel 5 kgot híztam, az első 2 kg január végén jött rám, tehát karácsonykor semmit nem híztam.
A másodikkal 30 hetes vagyok, 8 kg van rajtam.
Első gyreknél 18 kg-ot, másodiknál 12-t (cukros voltam), szülés után mind lement.
9 hónapja szültem a másodikat, még lement 1 kiló.
előző
Nekem tavaly karácsony előtt derült ki a terhességi diabéteszem 26. hetesen, szóval az ünnepek allat semmi süti..na az maga volt a kínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!