Kismamák, ti mikor kezdtetek el vásárolni a babátoknak? Hány hetes korban?
Gondolok itt nagyobb és kisebb doldokra is (kiságy, babakocsi, ruhácskák, csörgő, hálózsák, cumi) minden.
24 hkm
Én ahogy megtudtam,szinte azonnal :-) Mivel mindent meg kellett venni(nem "örököltünk" sehonnan) így időben kezdtem.
Babakocsi volt az első,13 hetesen,utána rögtön pelenkázó,kiságy,ruhák szépen sorban.Jövő héten még a pipere cuccok vannak hátra és nekem a kórházi csomagba ami kell+ 2 utazótáska,mert az sincs és reklámszatyorban csak nem vihetem a cuccainkat :-)
Most 33 hetes vagyok,így a 34.hétre lesz meg minden.
Miért érzem úgy, hogy magyarázkodnia kell egy kismamának, ha "idő előtt" elkezd vásárolni? Egyáltalán mikor van az a korán?
Bocsi a kitérő miatt, csak nem értem.
A babakocsink fogantatás előtt egy évvel már megvolt. :) Nekünk így volt jó, persze nyilván hülyének néztek a barátok, mivel akkor még el sem kezdtük a babaprojektet, de minket nem érdekelt, kellett és kész.
Most kezdem a 28. hetet. A babaszoba teljesen felújítva, új parketta, festés megvolt. A függönnyel megszívtam, az még csak félig van kész. A bababútorokat hétvégén állítottuk fel. Ruhákból már készültünk korábban, de megöröklünk még egy rakást, úgyhogy több ruhácskát egy ideig nem kell vennünk szerencsére. Jól állunk, úgy nagyjából 2/3-a megvan a kelengyének.
32. hétig mindent beszerzek, nem akarok a nagy melegben, még nagyobb pocakkal boltokat járni, pakolászni. :)
Igen, pozitívan állok hozzá, persze, hogy arra gondolok, hogy most minden rendben lesz. Csak hát épp ezért mondtam, hogy relatív kinek mi a korai. Nekem ilyen történésekkel a hátam mogött a 6. hónap is korai. Bár lehet, hogy nem is birom ki addig és lecsapok egy-két ellenállhatatlan akcióra. :-) Mindenesetre én most így 4 hónaposan még interneten se kezdtem nézelődni meg még a bababoltokat is kerülöm egyelőre.
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!