Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmi baja nem lesz a babánkna...

Semmi baja nem lesz a babánknak a csikló orgazmus miatt?

Figyelt kérdés
Párommal félünk együtt lenni,mert még csak 5 hetesek vagyunk.Ő bírja,de én elég nehezen.Az orvos azt mondta finoman lehet,de mégis szeretném hallani a ti véleményeteket.
2014. ápr. 5. 07:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
(Ha csak öt hetes vagy akkor fiatal vagy még a szexhez.) Nem lesz semmi baja a babának a szextől, az a baba ami a szextől elmegy az magától is elmenne. Egész terhesség alatt lehet szexelni. Van valami oka amiért az orvos óvatosságra intett? Mert nem igazán szoktak, igazából még a szíve sem indult be a babának így bármi lehet még belőle. De az tuti, hogy nem a szextől lesz baja ha lesz.
2014. ápr. 5. 07:39
 2/11 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Mondom ezt úgy hogy nekem semmi szex mellett ment el egy babám, és vérzés, szex, rengeteg takarítás, loti futi mellett maradt meg a lányom.
2014. ápr. 5. 07:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy ki így, ki úgy csinálja. Valakinek baja lesz, valakinek nem. Addig nem derül ki, amíg nem szexeltek. Ezt senki nem tudja megmondani, még százalékos adatok se mérvadok, mert egyéni dolog. Talán magától az orgazmustól nem lesz baja, nem kéne, de ha benned van a félsz, akkor lehet várni kéne az első 12 hét leteltéig. Én elsővel nem mertem szexelni. 2.-kal szexeltünk és nem azért, de elvetéltem, 3.-kal nem szexeltünk-elvetéltem. Mások voltak az okok, de ha megint terhes leszek, már lassan semmit se merek csinálni, nemhogy szexelni.
2014. ápr. 5. 07:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem intett óvatosságra,csak azt mondta lehetünk együtt,de finoman,ne őrült módjára.Ha finoman csináljuk vagy szex nélkül lesz orgazmusom?3 hete nem szexeltünk,már nem bírom.
2014. ápr. 5. 07:50
 5/11 anonim ***** válasza:
A babának tök mindegy, mert a hüvelyi és a csikló orgazmus szint ugyanúgy ha t rá. Összehúzódások lesznek tőle. De ne feledd, ami neked jó, az a babának is jó.
2014. ápr. 5. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha most nem mertek szexelni később sem mertek majd, mert akkor már látod a kis szívét, formáját és még inkább fogod félteni. 9 hónap szex nélkül elég sok.
2014. ápr. 5. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki, nem hinném, hogy probléma lenne belőle, Viszont ha görcsölsz utána, akkor jobb lesz egy picit pihentetni a dolgot, de ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáljátok.
2014. ápr. 5. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy lesz baja tőle. Az orvos arra célzott, hogy a párod a pénisz végével ne játsszon faltörő kost a méhszájaddal, mert van, akinél ez kinyitja.

Amúgy könyörgöm, 5 hetes terhesség az a "baba" fogalomtól még nagyon messze van, az még a zigóta/embrió kategória. Egy ebihalra jobban hasonlít, mint babára.

2014. ápr. 5. 09:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert te ha beszélsz az 5. hetedről,akkor hogy hívod?Zigóta? o.O
2014. ápr. 5. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem szexeljetek ès utána eldöntitek,de nem kène h god legyen. Mi szexeltünk,de vèreztem ìgy abba is hagytuk( kesőbb újra próbáltuk,de ugyanaz). Ki lehet bìrni valahogy :) 9hónapos a kisfiam
2014. ápr. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!