Volt már olyan, hogy hetekig szivároghat a magzatviz? Attol még a baba lehet egészséges?
Szerintem akkor már egyértelműen észrevetted volna. Én is mindig ezen paráztam, aztán a gyógyszertárban vettem lakmuszpapírt, és mindig néztem nem szivárog-e...hát sosem szivárgott. (A kórházban is pont ilyan lakmuszpapírral nézik meg hogy szivárog-e, szóval mindenképpen ajánlom.)
4 hós kisfiú anyukája
Nekem úgy kezdődött a szülésem, hogy elment a magzatvíz. Utána még jó pár óra eltelt, mire fájások is lettek, de muszáj volt bemenni, hogy megnézzék, hogy jól van-e a baba.
Amit az első írt, az nagyon jó ötlet. Teszteld le és megnyugodhatsz!
Szia.Nekem is úgy indult ela szülés,hogy elfolyott a magzatvíz,de nagyon sok jött egyszerre,olyan mintha bepisiltem volna és nem tudtam visszatartani,csak jött,fura szaga is van,olyan semmihez nem hasonlítható.Én csak ültem a wc-én és vártam,hogy el tudjunk indulni a kórházba,ha egy kicsit kevésbé jön.El is telt 1óra,mire elindultunk(ez volt szombat du.),fájások persze sehol,és vasárnap de.született csak meg a kisfiam,és végig csordogállt a vajúdás és a szülés alatt is.Észre fogod venni ha már az lesz,hetekig az nem szivároghat:)
Üdv.
15hós kislegény anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!