Mióta tudjuk hogy babát várok azóta nagyon boldog,de nem merte nagyon beleélni magát az elején. Most már egyre jobban foglalkoztatja a téma és várja is nagyon a szülést és a babát. A gondom az hogy veszélyeztetett terhes lettem az első hónaptól és nem dolgozhatok, azóta sajnos nehezen élünk meg,szülői segítség hála istennek van. De az elmúlt 1 hónapban mintha csak távolodnánk egymástól, január óta vagyunk házasok tehát még ez is friss, én most 28 hetes terhes vagyok. Mindent megcsinálok itthon,főzök,mosok,takarítok és lesem a kívánságait hogy ha már ő dolgozik akkor itthon csak pihenni kelljen. Úgy érzem hogy kicsit megijedt a felelősségtől. Próbáltam vele többször is megbeszélni de azt mondta nincs semmi gond csak fáradt. Most mit tegyek? Nem akarom hogy megromoljon a házasságunk és a kapcsolatunk.
Nyugi csak az anyagiak miatt van ez tuti. Nalunk is ez volt egy ideig, foleg mikor februar elejen kikapcsoltak a gazt es itt voltunk fagyban. Persze gaz azota sincs, de kozosen megoldottuk a dolgot es ot se zavarja mar. Az anyagiak nagyon befolyasoljak az ember hangulatat, hiaba teszel meg mindent a kedveert. De fel a fejjel, lesz jobb is! ;-)
2014. ápr. 6. 06:54
12/14 A kérdező kommentje:
A megnyugtato es ertelmes valaszokat koszonom szepen. Igazabol en szeretnek dolgozni de o nem enged, mert azt mondja hogy neki az a fontos hogy mi egeszsegesek legyunk.Egyik valaszolonak; igen, volt szex is csak ketszer vereztem utana es mondta hogy felti a babat es kibirja a szules utanig amikor majd lehet, persze azert igyekszem kielegiteni mashogy. A baba tervezett volt csak sokminden ami kozbe jott kiadas nem es persze azt sem tudtuk hogy en nem dolgozhatok. Nem elunk rosszul csak szukosebben mint elotte. 2 autot es 200 nm es hazat tartunk fent ketten, vagyis mostmar o egyedul, es ebben segitenek csak a szuleink. Tappenzem nevetseges 6.000,-!!! De azert volt annyi tartalekunk hogy a hirtepen jott kiadasok egy reszet fedezzek.
2014. ápr. 6. 09:24
13/14 anonim válasza:
6000Ft a táppénzed? Jól van az elintézve, vagy ilyen a munkahelyed? Én közalkalmazott vagyok (voltam) 82000Ft volt kb. a fizum (erre sokszor jött túlóra ilyen olyan pótlék) a táppénzem (8 hetesen kerültem) 72.000Ft körül volt. Ezt csak azért mondom, hogy nehogy átverjenek vagy ilyesmi. Családi adókedvezmény már a magzat 91 napos korától jár, ezt is kérhetitek. (nekem 5 hónapos a fiam, szóval ezek amiket leírtam főleg tavaly voltak érvényesek, nem tudom változott e valami)
2014. ápr. 6. 10:48
14/14 anonim válasza:
Mennyi bunkó, idiota ember létezik,és még "meg is mutatják",képesek leirni a véleményüket!! de azért megnézném ŐK hogy élnek mert eltudom képzelni.... csak akkor maradnátok csendbe olyan idegesitő ez az oldal az "ilyen" emberektől hogy szörnyű...az okosok,a kritikusok,akik mindig mindent jobban tudnak....csak osztják az észt....fuuuu!!! én gratulálok elsősorban!a babához és idővel minden rendbe jön csak szokni kell a gondolatot meg aztán most már csak 3an lesztek!pihenj sokat!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!