Az újszülöttet hogy lehet szállítani az autóban?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 17:50
1/5 anonim válasza:
Menetiránnyal ellentétes irányban kell a hordozót rögzíteni a biztonsági övvel, így utazhat az újszülött.
2/5 anonim válasza:
hordozóban ahogy az első is írta. Néhány mózes autóba is beköthető, de ezek elég drágák, általában nem ilyen van a családban.
3/5 anonim válasza:
Bocs az offért, ez engem is érdekel.
Akkor a hátsó ülésen nem rögzíthetem, és akkor ülhetek én is mellette?
4/5 anonim válasza:
Hátsó ülésre, és első ülésre egyaránt rögzíthető a hordozó, menetiránnyal szemben.
5/5 anonim válasza:
3-as bocs, de én nem értem a kérdésed. A hordozó előre és hátra is beköthető, előre csak ha a légzsák ki van kapcsolva vagy nincsen. De elsősorban hátra javasolt tenni. A mózes mellé pedig általában már nem lehet melléülni mert mind a két oldali övet kell használni a bekötéshez, meg hát amúgy is olyan nagy a móes hogy nem férsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!