Terhesség alatt "átrendeződnek" az ember belei?
Figyelt kérdés
Mikor még várandós voltam, természetesnek vettem a rengeteg szelet, ami távozott belőlem, de most 2 hónappal a szülés után még mindig tart ez az állapot. Másnál is így van? Normális ez? Engem nagyon zavar! Lehet valamit tenni elllene?2008. júl. 24. 17:11
1/1 anonim válasza:
Igen atrendezodnek.Az interneten lattam valahol,volt egy kep normal esetben es terhesen is hogy a vastagbel,vekonybel,stb,hogy athelyezkednek,felnyomodnak a koldok felletti reszre,hisz a meh,baba felnyomja..Es gondlom szules utan sem egybol rendezodik vissza hanem fokozatosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!