Szia! Én 21 hetes és hat napos terhes vagyok, 164 cm magas és én is 6 kg-t híztam. Rajtam az "alacsonyságom" miatt látszik rendesen, de a védőnőm azt mondta, hogy elégedett a súlyommal. Úgyhogy nem hiszem, hogy diétáznod kéne. Mindenképp próbálj szerintem sok gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket enni. Boldog babavárást!
2008. júl. 24. 18:35
12/19 anonim válasza:
Ha éhes vagy egyél nyugodtan,azért koplalni nem kell.Egyél napi ötször vagy hatszor,de keveset és nem leszel olyan éhes.Szerintem a 6 kiló hízás ennyi idősen nem sok ne aggódj.
2008. júl. 24. 19:07
13/19 anonim válasza:
Úgy látom ma már akárkiből lehet védőnő! Nekem azért nem írta be a kiskönyvembe a gyógyszerallergiát mert nem tudta leírni a gyógyszer nevét! Eszedbe ne jusson diétázni! Azt egyél amit megkívánsz, és annyit amennyi jólesik, a szervezeted tudja mi kell neki! Ki nem sz...ja le hány kilót szedsz fel? Nem az a lényeg hogy egészséges boldog legyél a terhességed alatt? A babának is az a jó ha a mamája jól van! A védőnőt meg elküldtem volna a pi....-ba! HIHETETLEN! ESKÜSZÖM ELMEGYEK ÉN IS VÉDŐNŐNEK!- vagy mindjárt agysebésznek, az jobban fizet....
2008. júl. 24. 19:16
14/19 anonim válasza:
Nyugodj meg, az én védőnőm is csak a súlyommal van elfoglalva, az egészségünk nem is érdekli...Én a 20-k hétig nem híztam semmit, most a 33-ban 12 kilónál tartok. Ha egészséges vagy, ne is törődj vele, szerintem hallgass inkább az orvosodra!
2008. júl. 25. 13:42
15/19 anonim válasza:
szia!! én is 22 hetes vagyok, 170 cm, 5 kilót szedtem fel, de semmi sem látszik. nagyon jól érzem magam, sok gyómit és zöldséget eszem, te csak nyugodtan egyél!! egyáltalán nem sok!!
boldog babavárást!!
2008. júl. 25. 15:08
16/19 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem sok a 6 kg, ráadásul ha még vékony is vagy. A védőnő lehet összekevert valakivel! Egyél nyugodtan, naponta 4-5x is, bár arra oda lehet figyelni, hogy mit eszel. Szóval nem kell a bonbont, meg a tábláscsokit tömni magadba stb...
De 6 kg hízásnál 22 hetesen nem hinném, hogy eddig is csokievő lettél volna. :)
Próbálj meg minél több főzeléket, zöldséget meg gyümölcsöt fogyasztani, és akkor nem lesz gond ezután sem a súlyoddal! Most teljesen normális, ha ennyit híztál, és az sem lenne baj, ha egy kicsit több lenne már!
Jó étvágyat!
2008. júl. 25. 22:18
17/19 anonim válasza:
SZIA.ÉN 17 HETES TERHES VGYOK ÉS 3 KG-OT HÍZTAM EDDIG,DE A VÉDŐNŐM SZERINT EZ CSAK AZ ELEJE,MOST JÖN A JAVA.SZÓVAL ÉN IS ELŐRE FÉLEK,MERT IGEN HÍZÉKONY VAGYOK.DE AZT TUDOM,HOGY NEM SZABAD FOGYÓZNI,MERT AKKOR NEM FOG RENDESEN FEJLŐDNI A BABÁD.HA ÉHES VAGY ÁLLANDÓAN,MINT ÉN IS,EGYÉL KEKSZET,DE NE KEKSZEL HELYETTESÍTSD A FŐ ÉTKEZÉSEKET!!!SOK SIKERT A BABÁDHOZ ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!
2008. júl. 29. 10:57
18/19 anonim válasza:
Nyugodj meg, ahogy a többiek is írták, 6 kiló teljesen normális. 22 hetes Kismama
2010. dec. 29. 20:56
19/19 anonim válasza:
Most nézem a dátumot. Te már azóta boldog anyuka vagy:) Úgy várom én is a babámat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!