30 hetes kismama vagyok idáig 8kg-mot híztam és szólt a védőnő, hogy nem éppen a legjobb és oda kéne figyelnem. Szerintetek is? Vagy ez mos tényleg ennyire sok? Picit elbizonytalanodtam, hogy akkor most mit egyek és gyümölcsöt sem lehet este?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 19:18
11/13 anonim válasza:
Én a mostanáig hiztam 16,5 kg-t.Nekem senki nem mondta, hogy baj lenne, azt mondták, hogy jó igy teljesen.Ez a 8 kg semmi, ne foglalkozz vele!
29 hetes km
12/13 anonim válasza:
Szia! Ezen tényleg ne aggódj! Ha elolvasod az én adataimat, biztos nem fogsz a te súlyodon bizonytalankodni. Most 25 kg plussznál tartok. 3 hét alatt 5 kiló jött fel rám, bár ez a nagyon vizesedésnek köszönhetem. És van még 3 hetem a kiírt időpontig. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy ne a súlyoddal foglalkozz. Nyugodtan egyed azt amit megkívánsz, és sok gyümölcsöt.
Kellemes babavárást!
37 hetes km
13/13 anonim válasza:
Szia!èn most vagyok a 28. hétben,és eddig 9 kg plusznàl tartok.terhessègemet 53 kiloval kezdtem.egyàltalàn nem sok az a 8 kilo amit felszedtél,na meg nem most kell pont fogyokuràzni,elég lesz utàna... egyél ami jol esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!