Milyenek a pici méretei 37 hetesen? BPD:87mm, AC:318mm, FL:70mm. Becsült súly 2670g. II. fokban érett lepény. Azt mondták minden rendben. Bár én kicsit kicsinek gondolom.
én is a 37.hétben járok és az utolsó uh.-n ezek az adatok szerepelnek a papíron: Bpd.:90mm Has.:108
a placenta stádiuma 2.-es
Neked hogy fekszik a babád?
kislányom adatai 36 hét+ 3 nap:
BPD ( két fül közti táv): 89 mm
AC (törzskörfogat): 320 mm
FL (combcsont hossza): 70 mm
HC (fejkörfogat): 337 mm,
Ofd (fej hossza a homloktetőtöl az állig): 120 mm súly: 2796
születési súlya 3600g hossza 49 cm
Én még 32. hetes vagyok, és pont egy ilyen kicsi babát szeretnék:-) Majd idekint megnő, ne aggódj miatta. Ráadásul még a 3 hét alatt nőhet több mint fél kg-ot is.
Szóval szerintem is minden ok Nálatok, egyébként meg az orvos biztos mondaná, ha gondot látna.
Minden jót!
Hát erről a súlybecslésről csak annyit, hogy az én csajosomra végig azt mondták hogy akkora lesz mint a bátyja volt (3300 gramm vagy kisebb!!) a kis fejét 37 hetesen mérték 90 mm-nek ( a fiamnak ekkor már 100at mértek..).
Nos ehhez képest megszületett a 59 centis, 4400 grammos!!!lányom 37es buksival.
Jaj és ő is 37 hetesen még popóval lefelé volt, utána fordult meg.
41.hétre született amúgy szóval még volt ideje hízni-nőni 4 hetet.
32 hetes UH:
BPD: 84
AC: 307
FL: 63
Becsült súly: 2371
36 hetes uh-án 2600g-ra becsülték a fiam és pont egy héttel késöbb a 37. héten született 4200g-al.Enyit a becslésről:)Ez 2 éve volt most meg sem kérdezem.
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!