Valaki el tudná mondani hogy hogyan működik a Kyncsben (győr) a Down kór szűrés?
Tegnap voltam benn, kitöltöttem a papírokat, csináltak egy rövid uh-ot, ma pedig SZTK-ban vettek vért. 10.-én megyek vissza a vizsgálatra, de nem tudom pontosan mi fog történni, hogy lesz? Valaki el tudná mondani? Esetleg van valami tanácsostok számomra?
Nagyon szépen köszönöm!!
11hkm
Semmi extra. Odamész, amikorra van időpontod, és megvizsgálnak. Addigra ők már megkapják a vérvétel eredményét, abban az esetben, ha a kombinált tesztet választottad.
Gondosan megmérik a babádat, a végén közlik kombinált teszt eredményét. Képet 500,- Ft ellenében kapsz.
köszönöm a válaszod!
Azt még megkérdezhetném hogy pontosan mit takar az, hogy megvizsgálnak? Mint egy nőgyógyászati vizsgálat?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) A párom benn lehet, ugye?
Illetve ilyenkor még semmi esély arra, hogy megtudjuk milyen nemű,igaz? Akkor leszek 12 hetes + 5 napos.
Kedves ötös!
Igen, magzatvízlevétel mondja csak meg 100%-ra. Viszont nagyon veszélyes vizsgálat, 1% a vetélés esélye, és csak nagyon indokolt esetben végzik el. Minden 35 év feletti nőnek felajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!