Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok érdelne...

Évi89 kérdése:

24 hetes terhes vagyok érdelne más ennyi idős kismaműnak mekkora hasa van?

Figyelt kérdés
nincsenek nagyon barátaim ha járok valahova az is vagy munkahely vagy a terhesség miatt orvoskohoz járkálok mekkora hasuk van ennyi idős kismamiknak nem tudtok képeket ide belinkelni ???? várom válaszotokat

2014. márc. 27. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt ismerősöm akinek nem is látszott,tőlem meg ennyi idősen azt kérdezgették h mikor szülök már???
2014. márc. 27. 10:53
 2/9 A kérdező kommentje:
na én is igy vagyok b*sszus mindenki elvan ájulva mekkora hasam van meg csodálkoznak de már zavaró sokszor
2014. márc. 27. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
szia. 22 hetes kismama - 92 cm körbe a hasam:-)előtte 60 cm "darázsderék" én örülök, hogy nagy hasam van!
2014. márc. 27. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
szia! én 28 hetes vagyok, és nagy a hasam, mindenki többnek gondol, mint a terhességi hetem. ez van. Hízni nem igen híztam 55kg-val kezdtem, és 59 kg vagyok, csak a hasam ami nő (igaz terhességi diabetesz miatt szigorú ch diétán vagyok). hú nagyon változó ez a hasméret egy ismerősöm kb . akkora hassal ment szülni,mint amekkora most nekem, de járok szülésfelkészítőre, ott épp tegnap az egyik lány aki a 19.hétben jár (és nem túlsúlyos), akkora pocakkja van,mint nekem 28 hetesen. szerintem ne foglalkozz ki mit mond, a lényeg, a babával legyen rendben minden!
2014. márc. 27. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
de jó h ìrtál kedden leszek 24 hetes haza megyek és teszek fel képet.erre én kìváncsi vagyok kinek mekkora pocija van. kedves kérdező te tudsz képept feltenni?
2014. márc. 27. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:

22 hetes képem van :

[link]

2014. márc. 27. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:

kedden leszek 24 hetes:

[link]

2014. márc. 27. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
De jó pocakod van kedves 6os válaszoló...én most leszek majd 20 hetes és kb akkora mint az utolsó válaszolónak :) én per pill élvezem a nagy hasamat és a férjem is oda van érte.... :)
2014. márc. 27. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
8as! Köszi! Azóta már 33 hetes vagyok,és már nagyon nagynak érzem a pocakom,rosszul is alszom,de már lassan itt a vége :)
2014. márc. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!