Monanke kérdése:
Harmadik harmadban ez normális?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy a bal nagyajkam elég szép méretűre van dagadva.A másik teljesen normális.Ugy vettem észre hogy mikor a wc papírral töröltem egy csomót éreztem,mintha papír galacsin lett volna.Megneztem tükörrel es akkor láttam hogy kb.a kétszeresére nőtt.Ez normális vagy mindenképp menjek orvoshoz?Fájni nem fáj.Köszönöm a segítséget2014. márc. 26. 21:22
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg visszér, sajnos gyakori terhességben (megnövekszik a nyomás a vénákon), viszont általában elmúlik szülés után. Az is lehet, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, de inkább mutasd meg dokidnak, hátha ajánl rá valamit súlyosbodás ellen ill. ne szüléskor lássa először.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ilyen nekem is voltl. Először is azonnal cseréld le a wc papírt jobb minőségűre,mert mi is a nagy olcsókat vettük és lemált ebből kifolyólag ugye ami rajtam maradt darabka okozhat ilyen típusú dolgot. Amióta drágábbat, de jobbat veszünk nincs ilyen baj. De mindenképp tájékoztasd róla a nőgyógyászodat, bár nekem azt mondta,hogy napi 2szer fürödjek és ha nem fáj nem lesz baj ez megesik. Remélem segítettem.
3/3 anonim válasza:
Első hozzászóló jól írta, valószínüleg ez lesz, de doki mindenképpen lássa. A megnövekedett vér, és nyomás okozza, szülés után rendeződni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!