Gravida okozhat kiütéseket?
Sya.
Igen viszketest kiutest csinal a gravida sajnos ezekszerint alergias vagy ra.
En is alergias vagyok ra ugy viszkedtem mindenhol es pici piros foltok jottek ki rajtam a nodokim mondta hagyam abba mert sulyos alergias reakciot hozhat ki aki nem birja.szoval ne szed tovabb.
Keres egy masik vitamint.
Szia!20 hetes terhes vagyok es mostanra letettem arrol hogy terhesvitamint szedjek...
Harmadik fajtatol kapok kiutest,ugyhogy bar elottem mar leirtak ,siman lehetsz allergias valamelyik osszetevojere...
Igen, ez tényleg allergia sajnos :( Most azt se tudom mit csináljak a vitaminokkal, 90 db-os kiszerelés, 3-at szedtem be csak.
Van a Hipp Natal nevű szirup kismamáknak, elvileg csak természetes összetevők vannak benne, szerintem olyat veszek legközelebb, nézz utána, hátha szimpatikus neked is :)(kalcium és magnézium nincs benne, azt pótolni kell)
Hat nem tudom...en vettem mar ter,eszetes osszetevokbol is vitamint,de az is kiutott,es utoljara zselecukros kiadasban is de mindegyik kiutott.Neke is itt van egy rakat 90 szemes kiszereles es mindegyikbol hianyzik max 10 szem...Ha gondolod probalj ki egy masikat,de ha az sem mukodik szerintem hagyd a fenebe...En anno a 2 fiamnal semmit sem szedtem es gyonyoru nagy babaim szulettek...Most gondoltam mar idosebb vagyok igy szedni akartam,de nem megy...
3-as voltam!
Azért szeretnék mindenképp szedni valamit, mert ételérzékenységem (intolerancia) van, tehát tejtermékeket és gabonaféléket egyáltalán nem ehetek, és félek nehogy emiatt hiány alakuljon ki. Nálad is az jutott az eszembe, lehet, hogy valamire allergiás / érzékeny lettél, utána kéne járni mi okozza a gondokat. Nálad hány nap alatt múltak el a kiütések?
Nálam a végtagokról a kis pöttyök elmúltak-bár időnként még viszket, viszont az arcom még mindig tök piros és fáj és viszket és tök rossz, pedig 3 napja már nem szedem!
Hat akkor tenyleg szedj valamit...Abszolut semmilyen tejtermeket nem birsz?
Nekem kellett 1 jo het mire elmult...A legtobb a torzsemen volt,es az esti melegvizes zuhany utan olyan voltam mint egy gomba,mert a meleg viz megjobban elohozta.
szedj egy kis calciuomot az segit,es raadasul jo a csontoknak is.Mielobbi gyogyulast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!