7 mm-es a petezsakom, az orvos ennek alapjan azt mondta, h kb.5 hetes terhes vagyok. Rendben van ez igy?
Figyelt kérdés
Szivhang meg nem volt,2 het mulva hivott vissza. Az utolso menstruaciom jun.7. -en volt. Elszamolta volna magat a doki a hetekkel kapcsolatban? Rendben van az, ha meg nincs szivhang?2008. júl. 24. 07:50
1/5 anonim válasza:
Nekem 8.6 mm volt és csak annyit mondott: "óóó, még nagyon kicsi!" Utánna néztem, 5-6 hetes lehettem. Szívhangot nem is nézett, vagy nem volt, mert nem emlékszem ilyenre. Engem is késöbb rendelt vissza. Ma már 28 hetes vagyok. Ne izgulj, gratulálok!
2/5 anonim válasza:
Június 7-hez képest kb.7 hetesnek kellene lenned.
De nem törvényszerű, h. pont félidőben volt nálad a kilökődés (pé) Így nyugodtan lehetsz 1-2 héttel fiatalabb is mint ahogyan te számolod!
Gratulálok a babához!
3/5 anonim válasza:
nekem is kisebb a babám 1-1.5hétel mint kellene de nem baj azt mondták
4/5 anonim válasza:
nekem a másodiknak 8-9között lett szivhangja
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a megnyugtato valaszt.Varom a kov. UH-t, remelem akkor mar halljuk, hogy a kicsi sziv dobog.
2008. júl. 24. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!