5 hetes 3 napos várandós vagyok. Szedek 400 mg-os magnéziumot, mert elég görcsös vagyok. De ez sem használ? Mennyit kellene szednem belőle, napi 4-et? Elvetélek vagy mi lesz? Sokszor annyira megijedek.
Mindhárom gyerekemnél a pozi teszt utáni első hónapban folyamatosan fájdogált a derekam, _pontosan_ úgy, mintha meg akarna jönni. Sokaktól hallottam ezt. De ha úgy érzed, hogy neked a normálisnál jobban fáj, akkor nézesd meg dokival, az a biztos. De szerintem nem lesz gond.
Ha vért látsz (de nem fogsz), akkor meg azonnal irány a doki.
Különben meg pihengess, ha van rá lehetőséged.
Én az 5. héten még nem is tudtam h terhes vagyok, mert annyira fájt folyamatosan a hasam, mint amikor megjön. Betéttel mászkáltam, mert azt hittem, bármelyik pillanatban megjöhet. Amikor már 2 hete tartott ez, akkor teszteltem. Pozitív lett, és most bent alszik a 15 hós kisfiam.
Nekem nem is mondott erre semmit a doki, hogy szedjek, azt mondta, hogy az első hetekben ez teljesen normális a beágyazódás körül. Később, a 28.hétnél írt fel nagyadag magnéziumot, amikor görcsöltem...az már nagyobb para. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha véreznél is, az már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!