Nem látom hogy nőne a hasam. Más is van így? 33 hetes vagyok, mikor fog látványosat nőni?
Figyelt kérdés
A babám méretei a 2 héttel ezelőtti ultrahangon rendben voltak, még egy héttel majdnem nagyobbnak is mondható.2014. márc. 24. 09:29
1/5 anonim válasza:
Ez az alkatodtól is függ. Nekem van olyan ismerősöm, akin a 9 hónap alatt egyáltalán nem látszott a terhesség. Ő mondjk nagyon husi. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Vékony testalkat vagyok. Látszik rajtam a terhesség, csak én nem veszem észre már pár hete hogy nőne a hasam :) De biztos nő, csak én parázom túl...remélem :)
2014. márc. 24. 09:57
3/5 anonim válasza:
Azért egy picit még arrébb van a vége, ne aggódj, lehet, hogy az utolsó hónapban megint beindul a pocakod. Kitartást a végére! :)
4/5 anonim válasza:
Van akinek nem nő nagyra a hasa, mint pl nekem. Pedig nem vagyok kövér, 60 kg-al estem teherbe, 70-el mentem szűlni, és a 38. héten az NST-re várakozva, megkérdezte a nővér, hogy mit akarok ott? :-))
7 hónaposan voltunk nyaralni a férjemmel, és a vendéglátónknak csak az utolsó nap tűnt fel, hogy terhes vagyok.
Egyszerre voltam várandós egy kolleganőmmel, neki sokkal nagyobb hasa volt, végül pedig mindketten a 40. héten szűltünk. Nekem 51 cm és 3250 lett a babám, az ővé is valahogy ilyesmi méretű volt.
A második babócámmal sem volt nagyobb a hasam.
5/5 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__5486136-tipp-het-nem Én is így voltam. 25-26 hetesen semmit nem láttam h nőne. De lehet csak én nem láttam :) Most már azért látom h nő. A linkben a képen 32 hetes. Te tudsz képet mutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!