Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tartalmaz a korhazbol...

Mit tartalmaz a korhazbol kapott ujszulott csomag?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok es izgatottan keszulodok a nagy esemenyre.Lesz-e a csomagban szamunkra hasznos dolog??? Amugy Berettyoujfaluban fogok szulni!
2009. dec. 16. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem minden csomag egyforma,mindegy hogy hol szülsz.

én 3,5 éve szültem Sopronban.Ott és akkor egy nagyobb fajta reklám szatyornyi újság,prospektus volt a csomagban.Olyan egyszer elolvasom,utána kuka...

aztán volt 2féle pelus termék-minta 1-1 db.

Babaolaj-minta,sampon-minta,popsikrém-minta,1 cumi,1 előke,1 műanyag etetőkanál.

Több mindenre számítottam,de ezeket is elhasználtam,jól jöttek.Viszont felejthető a dolog.Olyan ,mint mikor a falusi lány ajándékot visz Mátyás királynak:Vitt is meg nem is. :):):)

Ne törődj vele,csak a babádra figyelj.

2009. dec. 16. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

3 hónapja szültem, ami a csomagban volt: sudocrem/ez jó a popsira/, ismertető füzet, amit a kórházban tudsz olvasgatni, egy csomó prospektus, alkoholmentes sör, ami segít beindítani a tejcit, egy "Megérkeztem"irattartó/picúrkának/, sózval azért van benne hasznos dolog is, ja, teák.

Könnyű szüéást!

Egy nagyon boldog kismama

2009. dec. 17. 06:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!De jó végre találtam egy velemegy városban lakót.Én 22 hetes vagyok és én is itt Újfaluban fogok szülni.Jo babavárást kívánok neked!Még a végére annyit,megkérdezhetem kinél fogsz szülni?Szia:Rita
2009. dec. 17. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom lanyok a hasznos informaciokat!!Egy izgatottan keszulodo 34.hetes kismama!!
2009. dec. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!