Nemsoká leszek 16 éves, és terhes vagyok! Védekeztünk, nem tudom hogy hogy lehetséges de mégis megtörtént. Nem tudok másra gondolni csak arra hogy öngyilkos legyek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudnám felnevelni, nincs olyan anyagi hátterem, és megszülni sem tudnám, abba kéne hagynom az iskolát is szóval ez lehetetlen! Elvetetni meg nem vetetném el mert kihatna az egész életemre, nem tudnék teljes életet élni úgy hogy mindig arra gondolok hogy megöltem a saját gyermekem. Semmi másra nem tudok gondolni csak hogy megölöm már magam és akkor vége lesz az egésznek. Ez nagyon nagy hülyeség? Nem tudom mi mást tehetnék.2014. márc. 22. 19:29
21/25 anonim válasza:
védekezéspárti vagyok, de előző, éppen azzal nem rendelkezik a magzat, amitől ember az ember...
22/25 anonim válasza:
Tudod az a nagyon nagy hülyeség amikor a 15-16 éves kis tinik szexelnek.Add örökbe,de először is beszéld meg a szüleiddel,aztán egy alapítványon keresztül keressetek nevelőszülőket.
23/25 anonim válasza:
#21-nagyon sok - bár itt nem hallani a gyakorin- de nagyon sok életre szóló baj keletkezik az abortusztól. Ezt a kérdező jobban érzi, mint itt sok idősebb ember. Nem kérek példákat, "nekem is volt blabla, és most 2 szuper gyerekem van" nem érdekel. Mert azok, akik életre nyomorodnak, nem példálóznak itt, de saját életüket tekintve (és miért is nem azt nézzük? ? ?) 100% a megnyomorodásuk.. Nem adhatsz úgy tanácsot, hogy x % így meg úgy- mert ez csak a TE nézőpontodból van így. De nem NEKED kell segíteni, hanem a kérdezőnek. Nem tudom érthető-e, amit írok.
24/25 valaki : válasza:
Dehogy legyél öngyilkos!
A te kisbabád,és hülyén hangzik,tudom,de irigyellek is érte :)
25/25 anonim válasza:
Na mi lett a vége? Megszülted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!