Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj ha mozog a babám, már...

Fáj ha mozog a babám, már második napja. 34 hetes vagyok, mitől lehet ez? Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Én most vagyok a 32. hétben és ugyanez a bajom. Ami szerintem nem baj.

Néha rendesen fáj amikor mozgolódik, van amikor a bordámnál, van amikor egészen lent mintha késsel szurkálnának.

Szerintem ez a velejárója.

2008. júl. 23. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:

En is 32 hetes vagyok, es kb. egy hete lett fajdalmas a mozgasa, miota a bordaimnal tesz-vesz.

Van, h osszegornyedek, ugy faj. De legalabb mozog, ezert tudom, h jol van :)

2008. júl. 23. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a 33. hétben vagyok, nekem is sokszor fáj ahogy mozgolódik a kislányom. Össze-vissza forog bennem úgy érzem, de nem bánnám ha már befordulna fejjel lefelé, gondolom van még helyük azért csinálják ezt. Boldog babavárást!
2008. júl. 24. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
En 30. hetben vagyok, es mar egy ideje vannak olyan mozgasai a babanak, minta minden szervemet atrendezne...kifejezetten fajdalmas. Allitolag ezzel nincs semmi gond :).
2008. júl. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!