Van okom az aggodalomra?
Figyelt kérdés
11hetes km vagyok, elmúltak a tüneteim.
Ráadásul a terhességem elején gyógyszert szedtem (4-5hetesen ),és régóta fáj a torkom.
Lehet ,hogy meghalt a babám ?
2014. márc. 22. 07:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz, bár nekem már 10 hetesen elmúltak a tűneteim.
2/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy elmúltak a tüneteid, attól még nincs baja a babának, hogy te nem vagy állandóan rosszul. A jövő héten úgy is menned kell genetikai ultrahangra, ott majd meglátod milye jól érzi magát és hogyan lubickol a babád.
Csak nyugi, ne idegeskedj. Legyél nagyon boldog tünetmentes kismama! :)
3/10 anonim válasza:
Ja és a gyógyszer miatt se aggódj, 4-5 hetesen még nem alakult ki a köldökzsinór tehát még nincs közvetlen összeköttetésben veled a baba, akkor ezek a dolgok még nem jutnak át hozzá.
4/10 anonim válasza:
Huuuu de nagyon megértem az aggodalmadat. Pont emiatt parázok én is. Nekem is sokkal enyhébbek a tünetek (nagyon ritkán öklendezés és cicifájás is csak estére nagyon enyhén),tiszta ideg vagyok miatta. Kedden leszek én is 12 hetes,alig várpm az uh-t. Én is remélem,h minden rendben van. :)) 11+4 hkm.
5/10 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmi baja nincs a babádnak. :)
Örülj, hogy elmúltak a tünetek, most egy kicsit nyugisabb időszak jön.
12. heti genetikai uh-ra mikor kell menned?
6/10 A kérdező kommentje:
Jövöhéten kell mennem a 12hetes ultrahangra.
2014. márc. 22. 07:49
7/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Neked van már pocid? 4-es voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
vékony testalkatú vagyok, ,sokan mondják, hogy már látszik a pocim.
És neked van már ?
:)
2014. márc. 22. 08:17
9/10 anonim válasza:
Én is az vagyok. Nnekem is azt mondják,h ez már az,bár én ezt a puffadásnak tudom be. Úgy nézek ki kb.,mint egy jóllakott óvodás. :))))
10/10 anonim válasza:
A kismedencéből a 16. hétig anatómiai okokból nem emelkedik ki a méh, tehát addig mindenféle "pocak" csak puffadás vagy alkatilag nagyobb has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!