Melyik a szebb név?
Figyelt kérdés
3.gyerkőcünk nevén gondolkodunk.
2 kisfiunk van, most szeptemberben kislányunk lesz. :)
Liza, Iza, Luca a nevek.
Vezetéknév: Veres
2014. márc. 20. 09:33
1/7 anonim válasza:
Az Iza tetszik, de csak Izabellaként, szerintem klasszul hangzik a Veres Izabella.
Gratulálok! :)
2/7 anonim válasza:
Én is Izabellára szavazok, ahogy az előző válaszoló írta, azt még akárhogy becézhetitek, de mégis komoly név, amit egész életében tud használni! Prof. Dr. Veres Izabella? Hm?
4/7 anonim válasza:
nekem a Luca a nyerő, ha lányom lett volna Luca lett volna :) előttem szólóknak abban igaza van hogy felnőtt korban az Izabella komoly női név, pláne Veres-sel jól hangzik, de nekem akkor is a Luca jön jobban be :D (Lizáról meg annyit, hogy ismerek egy Lizát kis cserfes csaj imádom... erről a névről mindig Ő jut eszembe így ez is tetszik :) )
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a Lizett komolyabban hangzik a Lizánál. Veres Lizett. Szerintem szép.
7/7 anonim válasza:
Nekem is tetszik az Iza,de a Liza is jó.A vezetéknév miatt az Izabellára szavazok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!