Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Boltban kapható tejberizst...

Boltban kapható tejberizst lehet enni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ettem belőle pár kanállal, de rá van írva hogy tojást is tartalmaz. Gondolom belefőzik a tojást, nem kerül bele nyersen vagy tévedek? Lehet hülye kérdés, de már mindenre azt mondják, hogy nem szabad enni.
2014. márc. 19. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
MINDENT lehet enni amit egyébként is megettél, csak mértékkel. Teljes nyugodtsággal edd meg.
2014. márc. 19. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első terhesség? ?:-):-):-)
2014. márc. 19. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Talán nem kellene azokra hallgatni, akik ilyen hülyeségeket mondanak.
2014. márc. 19. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, első :D :D
2014. márc. 19. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Mindent ehetsz terhesség alatt is. Én mindhárom terhességem alatt ettem tartárbifszteket is. Abban nemcsak nyers tojás, hanem nyers hús is van. Nem lett tőle egyik babámnak sem baja.

Csak ma tiltanak az okosok mindent, de nem kell vele törődni.

2014. márc. 19. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért én nyers húst és tojást nem fogok enni, azért az veszélyes.
2014. márc. 20. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös, azért mert még neked nem lett tőle bajod, azért egy kismamának ne ajánld a nyers húst, tojást. Egyszer legyen valamelyik fertőzött, és kész a baj.

9 hónapig ki lehet bírni a nyers húsok kerülését, és az alaposabb gyümölcs/zöldség mosást, többszöri kézmosást.

Ha ezeket betartod, nem lesz gond:)

2014. márc. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!