Talán lehetne egy kicsit intelligensebb módon is megnyilvánulni, mint ahogy páran itt tették. Senki nem írt rosszat a Hanna névről, csak azt, hogy ha elkiáltod magad egy játszótéren, hogy "Hanna", akkor rögtön 5 kislány biztos feléd fordul. Ez tény. Szép név, de tucat. A Mira is szép és legalább ritka. Felesleges itt kutyanévnek és hasonlóknak titulálni, egyszerűen le lehetett volna írni, hogy nektek a Hanna tetszik. Vagy esetleg nehéz normálisan megszólalni?
2014. márc. 17. 17:32
22/36 anonim válasza:
Nekünk Mira lett a kislányunk, bár a Hanna is tetszik, de én is szerettem volna olyan nevet amiből manapság nem sok van. Így én is a Mirára szavazok.
Néhány hozzászólónak... ha nem tetszik egy név azt is meg lehet normálisan fogalmazni, nem pedig úgy, hogy sértesz vele másokat. Teljesen jó név egy felnőtt embernek is. Mint kutyanév... hát nem tudom... az én kutyámat pl. Zsófinak hívták mégse nyilatkoznék így arról a névről sem...
2014. márc. 17. 17:59
23/36 anonim válasza:
Jaj értem, mert a te lányod is Mira, azért már gyönyörűnek kell lennie mindenki számára. Elég ovis hozzáállás.
És le fogom a véleményem írni, mert ezt kérdezte a kérdező.
Nem a véleményeddel van a baj, hanem a stílusoddal. Azzal viszont nagy.
2014. márc. 18. 08:25
26/36 anonim válasza:
Én egyszerű és kimerítő választ adtam,próbáld feldolgozni akkor is,ha nem tetszett a hasonlat, aminek egyébként láthatod van valóságalapja.
A stílus kérdése szubjektív, nekem a tiéd nem tetszik.
2014. márc. 18. 10:30
27/36 anonim válasza:
Érdekes, pedig én senkinek semmi sértőt nem írtam. Na mindegy, akinek nincs, az úgysem érti a stílusbeli problémákat. Feldolgoznom nincs mit, nekem fiam van, nyilván nem Hanna vagy Mira.
2014. márc. 18. 12:16
28/36 anonim válasza:
23-nak: senki nem mondta hogy tetszenie kell a névnek, tudj olvasni és szöveget értelmezni. Nekem csupán azzal volt a problémám, hogy nem normális hangnemben fejezted ki a véleményed. Sértő és bántó voltál...
2014. márc. 18. 13:15
29/36 anonim válasza:
Hangnem írásban? Érdekes!
2014. márc. 18. 13:17
30/36 anonim válasza:
Kedves utolsó. Nem a véleményed a probléma, hanem hogy nem tanultad meg kulturáltan, mások számára kevésbé sértő módon kifejteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!