5 hetes terhes vagyok, és a jobb csípőmnél érzek szúrásokat. Ez mitől lehet? Sőt mindkét lábam olyan mintha izomlázam lenne. NEm méhen kívüli ugye? Még nem voltam orvosnál.
Szia!
Én is éppen így vagyok, a jobb oldalamnál szúr, szinte a csípőcsontnál. Nagyon bepánikoltam, mert már volt két vetélésem, ez a terhesség pedig a 6. hétig, a szúrkálás elkezdődéséig panaszmentesnek ígérkezett. Rögtön rohantam orvoshoz, aki megállapította, hogy minden rendben, valószínűleg nyúlnak a méhszalagok. Kérdeztem, miért csak a jobb oldal és hogy miért a csípőcsontnál, holott a méhnek elvileg a szeméremcsont felett kéne lennie. Választ igazából erre nem kaptam, azt mondta, ne aggódjak emiatt, most éppen ott helyezkedik el, de a terhesség alatt még sokat fog "vándorolni". És mivel hátrahajló méhem van, így elvileg jobban megvisel majd a méh növekedése. Szedjek sok magnéziumot, akkor megkönnyítem a szervezetem dolgát.
Sajnos az izomláz szerű fájdalom nem tudom mitől lehet, de a szúrkák miatt nem kell aggódnod. :)
Boldog babavárást!
9 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!