14. héten visszatérő hányinger normális?
Figyelt kérdés
12. héten egyik napról a másikra elmúlt az émelygés. Most vagyok a 14. hétben és tegnap óta megint elkezdődött. Ennek mi az oka? Más is járt így? Normális?2014. márc. 16. 17:45
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi az oka, de én 20 hetes vagyok és el se múlt...talán vmivel jobb lett, de minden nap van, émelygéssel...
2/3 anonim válasza:
31 hetesen nemcsak hányingerrel küzdök az eleje óta, hanem a hányással is. Persze volt,hogy kimaradt nagyon röpke időre.. Normális :)
3/3 anonim válasza:
én is majdnem úgy mint az előttem szóló, de nekem a 6. hónap hányinger mentes volt :D csak a 6. hónap. Ja és nem hányok, csak mindig majdnem hányok. Ami szerintem rosszabb, mert a hányás után megkönnyebbül az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!