Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33. hetes vérvétel eredményemb...

33. hetes vérvétel eredményemben a vvs. Süllyedés 29mm/h, a referencia érték pedig 3-16. Elég nagy (majdnem duplája) az eltérés. Csak három hét múlva megyek az orvosomhoz. Mit jelent ez? Felhívjam az orvosomat?

Figyelt kérdés

(Más adatoknál is vannak kisebb eltérések, de azok nem ilyen jelentősek.)

Köszönöm a válaszokat!

2008. júl. 23. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
terhesség alatt megemelkedik ez az érték, nyugi, nincs baj. nekem a háziorvosom is és a nődokim is mondta ezt, de a neten is utánanézhetsz. a papíron lévő referenciaértéket nem terhesekhez igazították! ne ilyedj meg!
2008. júl. 23. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, máris megnyugodtam kicsit. Hol tudnék utána nézni a neten? Próbáltam ugyanis, de mindenhol csak nagyon tudományos írásokat találtam.
2008. júl. 23. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első trimeszteri labornál volt eltérés fehérvérsejtben és süllyedést tekintve. Háziorvos + nőorvos is megnyugtatott, hogy TELJESEN NORMÁLIS terhesség alatt. Úgyhogy ne aggódj!!! 27 hetes kismama
2008. júl. 23. 12:34
 4/6 anonim válasza:
Szia! Én ma kezdem a 32. hetet és hétfőn voltam dokinál én is rákérdeztem, mert nekem is 25 volt a süllyedésem és azt mondta amit az 1. válaszoló is irt, hogy terhesség alatt semmi gond nincs azzal, ha a magassabb, mint a referencia érték felső határa, mivel mi is egy szószerint más allapotban vagyunk az értékhatár pedig az "átlag" ember szervetetére vonatkozik, szóval nyugi:):)
2008. júl. 23. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A saját megnyugtatásodra azért hívd fel a dokidat!

A legjobbakat!

23 hetes kismami

2008. júl. 23. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek! Úgy alakult, hogy ma "bejutottam" a dokimhoz, ugyanazt mondta amit Ti, teljesen megnyugodtam. Mégegyszer köszönöm!
2008. júl. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!