Mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok. Volt 1 vetélésem. Rettegek, hogy őt is elveszítem . Orvosnál még nem voltam. Folsavat kezdtem el szedni( napi fél szemet) ugye evvel ártani nem ártok a babának? Esetleg tudnátok ajánlani valami vitamint mit szedjek melyik a legjobb vagy, hogy vigyázzak magamra legjobban? Köszönöm előre is a segítséget.
2014. márc. 15. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Folsavból mehet nyugodtan egy egész szem is!

Nemhogy nem ártasz neki, kifejezetten jót tesz.

Görcsök ellen magnézium, sok pihenés és minél előbb doki, mert adhat olyan gyógyszert, ami segít az embriónak megmaradni.

2014. márc. 15. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt!!!Folsavat nyugostan szedheted sőt ne csak felet hanem egy egész szemet ez kell a babának!!!!Terhesvitamint is nyugodtan szedhetsz PL : Gravidát Elevitet És momentán a Hipp natalt ( folyékony gyümölcsös vitamin) iszom :) Nekem az Elvittől szorúlásom lett!!Ne stresszelj piheny sokat és 6-7 hetesen már mehetsz dokihoz is!!Ha nem ahoz mész aki tud a veszteségedről akkor mindenképp szólj neki!!!Kerüld a tömeget a járvány miatt!!!!Kívánom a legjobbakat!!18hkm
2014. márc. 15. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
2014. márc. 15. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
*válaszotokat
2014. márc. 15. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Már most menjél el orvoshoz és kapsz gyógyszert, ami segít a megtartásban. Nekem is volt egy vetélésem és a doktronő azt mondta, hogy a következő pozitív teszt után rögtön menjek gyógyszerért. most vagyok 8 hetes és az 5. héttől kapom a gyógyszert.

A vitamin és a folsav jó dolog, de sajnos, ha pl. hormonhiányod van akkor azon a vitamin nem segít.

2014. márc. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!