Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valakinek ugy, hogy...

Volt már valakinek ugy, hogy ''teste''jelezte terhesség tüneteit de a teszt nem mutatja? (szoptatok de csak éjjel) 5. napja késik, hányinger 2hete, hasamalja fájdogál.

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én meg voltam győződve, hogy terhes vagyok, vettem tesztet, aztán negatív lett.

Szóval szerintem csak én beszéltem be magamnak, mert annyira nem akartam még kistesót az akkor 5 hónapos fiam mellé.

Tegnap is teszteltem, szintén éreztem 1-2 tünetet, és mivel az utóbbi hónapokban 8-12 között mindig megjött, ezért megint úgy gondoltam, hogy tuti baba. Szintén negatív.

Bár elég "felelőtlenek" vagyunk, mert a fiam is elsőre összejött (őt terveztük), és gumival védekezünk, de néha csak megszakítással...

Szerintem írass fel olyan gyógyszert, amit lehet szoptatás alatt szedni, vagy használjatok gumit, mert a szoptatás sem véd teljesen!

2014. márc. 14. 10:17
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod.....megjött!
2014. márc. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!