Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin szedése meddig...

Gyöngyikee kérdése:

Terhesvitamin szedése meddig ajánlott?

Figyelt kérdés
28hetes vagyok, pharmaton maturelle terhesvitamint szedek de az utobbi hétbe rosszul vagyok tőle,ahogy megèrzem az illatát elkap a hányinger és mikor beveszem akkor is. Nagy baj ha màr nem szeedem tovább,vagy a babának lesz valami baja.?

2014. márc. 14. 09:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál ahol kiderült hogy 29hetes multam rosszul számoltam,de mondtam a dokinak a panaszom meg a védönőnek ès azt mondták nyugodtan abba hagyhatom szoptatásnál kezdjek el szedni. Addig gyükölcsök meg ilyenek :) koszonom a válaszokat
2014. márc. 14. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem irták a szoptatas alatt is jo ha szeded vagy a gyümölcsszezonig,mert ez végülis neked kell mert a baba elveszi. De én is igy volyam mint te hogy rosszul voltam tőle bár én gravidát szedtem. Aztan el el maradt mire a védőnö ramszolt h szedjem mert kezd alacsony lenni a vasam. Az ő tanácsára váltottam elevitre attol semmi bajom.
2014. márc. 14. 17:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Vasat szedek külön 2x1-et, meg magnéziumot 3x2 :) remélem nem lesz baj, ha a doki ezt mondta.
2014. márc. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!