Mikor megtudtátok, hogy várandósok vagytok, mikor mentetek először orvoshoz?
szia...
nekem szombati napra esett a menzeszem, már estére "tudtam" hogy terhes vagyok. rákövetkező hétfőn mondtam a páromnak szex közben hogy óvatosan csináljuk, aznap délután teszteltem pozitívat :)
hát dokihoz 8 hetesen mentem, akkor csak kézi vizsgálat volt, azt rá egy hétre mentem megint hogy uh-ot is csináljon akkor már 9+2 napos voltam, és szépen látszott minden :) 10hetesen mentem védőnőhöz és utána már pörögtek az események, ugye az általános vizsgálatok, vizelet, vér, EKG, stb... utána a doki mondta hogy "nah ekkor megyek 12. heti genetikára, nah és erre a napra ad időpontot AFP-re...stb" tehát minden jó volt, meg szerencsémre a védőnő is rendes, ha valami fennakadás van csak felkeresem, de kaptam tőle egy listát, milyen vizsgálat kb mikor van, de említettem hogy a dokim is többnyire szokta mondani. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!