31 hetesen sűrű, kocsonya szerű átlátszó cucc jön belőlem (kevés, tegnap is jött), ugye ez normális dolog és nem a nyákdugó távozik?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 15:51
11/13 anonim válasza:
Ezzel menj be kórházba, én bementem, a férjem szerint ilyenkor muszáj (ő orvos). Leírásra ez nyákdugónak hangzik, nekem is az volt, de végül csak 5 héttel később szültem. Nézzenek rád mindenképpen szerintem.
12/13 anonim válasza:
Nálam a kocsonyás, nyákdugóra hajazó cucc gyulladás mellékterméke volt. Nem fájt semmim, nem is éreztem hogy gond lenne, de egyre több lett, aztán az egyik aktuális vizsgálatnál a doki szépen felírt 2 féle antibigyót. Addig azt hittem, hogy nyákdugó, mert ez már a 38. hét végén volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Most voltam az ügyeleten, megvizsgáltak és semmi gond nincs, azt mondták hogy normális a zselé szerű "folyás" terhesség alatt. Ezek után majd nem fogom észrevenni a nyákdugót ha itt lesz az ideje :) Na az legyen a legnagyobb probléma :) Köszi a válaszokat!
2014. márc. 13. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!