Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen krémet/olajat...

Ti milyen krémet/olajat használtatok, hogy ne legyenek terhességi csíkjaitok?

Figyelt kérdés
Az Alverde olaja jó szerintetek? Van aki azt használta és nem lettek csíkjai?

2014. márc. 7. 19:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most meg nem muszáj különleges krémet hasznalnod, elég a testapolo, viszont, amint terhes leszel kezd el, legalább napi egyszer kenni magad es ha mar a pocid is nő akkor ketszer
2014. márc. 7. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Olivaolaj a legjobb az legalább természetes alapanyag.De jó lehet még a shea vaj is!!A.
2014. márc. 7. 20:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Én dm-es Babylove olajat, majd krémet használtam, jó bőségesen, és a hajlamom ellenére egy csíkom sem lett, pedig tinikori csíkokkal tele a combom, fenekem. Szóval van remény :), ha nem hízol többet az átlagosnál és naponta kencézel az segít.
2014. márc. 7. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Hat én összesen hiztam 8 kg-ot, az elso 4 hónapban semmit, megis lettek csikjaim a babylove mellett, míg az elso terhessegnel hiztam 25ot es egy csíkom sem lett a milupa mellett... De szerintem ez attól is függ, kinek mire reagál a bőre...
2014. márc. 7. 21:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a dm-es Alverde Mamaglück-re gondoltál akkor én azt használtam és egy csíkom sincs. Napi egyszer kentem este. Anyukámnak sok csíkja lett, ő semmit sem használt. Bár az is igaz hogy csak 10 kg-t híztam.
2014. márc. 7. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Hat en a genetika dolgot megcafolnam.Sajnos nem emlekszem mar a kremem markajara(barcsak emlekeznek),egy gyogyszertari kremet hasznaltam kimondottan a terhessegi csikok megelozesere.Hatalmas volt a hasam,de egy csik sincs rajta,minden nap kentem.A combomon es a fenekemen viszont van boven csik(sok vekony) amik a terhesseg vege fele alakultak ki.Sajnos ott nem kentem,mert azt hittem ott nincs akkora terhelesnek kiteve a bor.

Tehat ezek szerint a hajlamom megvan ra ha a combom es fenekem tele van csikokkal,a hasamon viszont ahol sokkal inkabb feszult a bor a krem megelozte a kialakulasukat.

2014. márc. 7. 22:58
 17/21 anonim válasza:

Nekem az olasz Helan Linea Mamma terhescsík elleni krémje jött be! Ja, és ez egy biokrém, kismamák kockázatmentesen használhatják. Ugyanitt van argánolajos testápoló, azzal együtt használtam.

Ettől még persze a genetika genetika maradhat, de azért lehet ellene dolgozni... ;)

2014. márc. 8. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is cáfolnám a genetikát mert tini koromban hirtelen hiztam csikos lett a combom. A csaladban minden nő csikos lett terhesen. Nekem összvisz 3 darab ! csikom van abbol 2 2cm hosszu és a vakbélmütétem hegétöl indul,illetve a 3. csik az a köldökpirszing hején jött ki az kb 1 cmes. Eddig ennyi. Biztos azért az is közrejatszik hogy csak 8kgot szedtem fel azt is fokozatosan. Amikor megtudtam h terhes vagyok sima testápoloval kentem a hasam,amugy is kiszáradt a bőröm igy jo is volt. Kb 16 hetesen kaptam a munkatársamtol egy krémet ő azzal kente egy csikja se lett. Avonos strech mark 24 a neve. még mindig van benne elég lesz szülésig. Mégvan egy hetem max 2 nem tidom meg reped e addig.De nekem ez bevállt.
2014. márc. 8. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:

barátnőm is meg én is nagy jojós fogyózós lányok vagyunk tele vagyunk striákkal (comb, derék, mell) mivel egy éven belül simán öt, nyolc kilókkal dobáloztunk.

ám mindketten harminnégyen túl voltunk várandósak, nekem az első 5 hónapban úgy nőtt a pocakom, hogy mindenki ámult, neki az ötödik hónap után kezdett csak el nőni, és a végére belehúzott a növekedébe, mindkettőnknek jó nagy pocója lett a végére.

egyikünk se kente, és egyikönknek se lett repedezett, kinyúlt...

szóval én nem hasonlítanám a gyors növekedés vagy a rendszeres fogyókúra okozta csíkos bőr azt jelenti, hogy majd terhesen kireped valaki hasa.

tuti, hogy alkat kérdése, vagyis típus kérdése inkább, és szerintem a pocak növekedésének ütemétől se függ...

persze érdemes kenni a pocit, ártani nem árt, meg a pocak érintés és a simogatás szerintem amúgy is pozitív hatással bír :)

2014. márc. 11. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Mióta tudom, hogy babát várok kenek a hasamat, minden este. Shea vaj, kókuszolaj, jojobaolaj keverékkel. Saját magam készítem. Nagyon sokáig elég, mert keveset kell csak kenni. Eddig minden rendben. Szép a pocakom. A mellemet nem kentem, meg is látszik... (Nem gondoltam volna, hogy így megnő)

22+4 hkm.

2014. márc. 12. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!