Ugy-e eddig már be kellett ágyazódjon a babó?
Figyelt kérdés
Február 26 án próbálkoztunk, és azután többször is, a ciklusom közepén! Kérlek mondjátok, hogy eddig már meg kellett történjen a beágyazódás! :)2014. márc. 5. 11:02
1/10 anonim válasza:
nem biztos hogy már beágyazódott, egyébként mikor kellene megjönnie?
2/10 A kérdező kommentje:
14-re esedékes a nemvárt menszesz!
2014. márc. 5. 11:17
3/10 anonim válasza:
még nem biztos, figyeld a beágyazódás jeleit: hasfájás, esetleg hányinger, hasmenés, pecsételő vérzés.. Nekem amúgy aktus után 9 nappal volt beágyazódás...de nekem 40 naposak a ciklusaim.
15-én tesztelj legkorábban.
4/10 A kérdező kommentje:
É szerintetek az mitől van, hogy tegnap 37,2C volt a hőm?
2014. márc. 5. 11:58
5/10 anonim válasza:
attól, hogy már megvolt a peteérésed. A peteérés napján a testhő leesik 36 fok környékére vagy akár az alá, és onnantól napról napra feljebb kúszik, 2-3 nap alatt eléri a 37 fokot és a fölött marad egészen a következő menzeszig. A magas testhő tehát jelen esetben azt jelenti hogy a ciklusod második felében vagy...ha nem jön meg 14-én, és a testhőd sem kúszik lejjebb, akkor vagy terhes :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ma is mértem hőt és 37 C! :)
2014. márc. 5. 12:02
7/10 anonim válasza:
Március 10-re kell fixen beágyazódnia!!!! Együttlét után (azaz ovuláció után) 7.nap talap oda és kb. 5 nap alatt fúrja be jó mélyre magát :) Tehát legkésőbb az együttlétttől számított 12.napig ágyazódik be!
8/10 A kérdező kommentje:
Most már 37,4 C a hőm! Van okom aggodalomra?
2014. márc. 5. 16:27
9/10 anonim válasza:
először is a testhőt reggel kell mérni, nyelv alatt, mielőtt ki kelnél az ágyból. mivel mozgás hatására, evés után, alvás előtt stb. teljesen mást mutat.
TEHÁT MINDIG UGYANAKKOR MÉRD.
Másrészt mint írtam, semmi jelentősége nincs egyéb, mint hogy a ciklusod második felében vagy. Akkor lesz jelentősége, ha kimarad a menzeszed, és nem megy vissza.
10/10 A kérdező kommentje:
Reggeli testhőm ma 37 C. Még mindig!
2014. márc. 6. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!