Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek terhességi tünetek?

Ezek terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
5 nap múlva esedékes a nemvárt, tegnaptól folyamatosan enyhe hányingerem van és fáj a fejem, görcsöl-szurkál a hasam, megy a hasam, egész nap aludnék, mától pedig a mellem is érzékeny. Nem túl korai?
2014. márc. 4. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet éppen terhességi tünet is.

De pl. hányinger, görcsölés, hasmenés, fáradtság lehet egy hányást-hasmenést okozó vírusfertőzés is. A fejfájás lehet fronttól is akár. A mellérzékenység pedig éppen utalhat arra is, hogy meg fog jönni a vérzésed.

Szóval ezek nem csak és kizárólag terhességi tünetek, de amennyiben nem védekeztek, akkor természetesen lehetsz terhes is, ha nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj terhességi tesztet.

A terhességi tünetek mindenkinél eltérően jelentkezhetnek. Van akinek semmilyen tünete nem lesz, valakinek szinte az összes, van akinek csak ez-az, és vannak akiknek bizonyos tünetek előbb, vannak akiknek később jelenik meg.

2014. márc. 4. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más a tünet ...nekem pl semmi nem volt vagyis csak a szokásos éppen fájt a mellem, és ideges voltam mint 16 éve mindig...mégis terhes voltam. Hányinger has szurka stb majd csak a 8 héten kezdődött...
2014. márc. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!