22. hetesen szabad bicikliznem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 08:51
1/8 anonim válasza:
Ha előtte is bicikliztél és az orvos sem tiltja, akkor igen. Csak légy óvatos. Én addig tudtam biciklizni, amíg nem zavart a hasam a tekerésben :)
2/8 A kérdező kommentje:
már vagy 3 hónapja nem bicajoztam :( De már jól esne nagyon!!!
2014. márc. 2. 09:21
3/8 anonim válasza:
Olyan helyen biciklizz, ami nem nagyon rázkódik. Csak annyit, amennyi jólesik.
4/8 anonim válasza:
De mindenesetre beszéld meg az orvosoddal, az enyém pl. már az elejétől eltiltott a biciklitől. Inkább tudakozódj előtte, minthogy a végén baj legyen belőle.
5/8 anonim válasza:
Azért tiltják főleg, mert ha elesik vele az ember, szinte biztos a belső vérzés és a magzatelhalás. A kormány általában a hasat üti meg elsőként - nem terhesen se kellemes, de ilyenkor tragikus vége is lehet.
6/8 anonim válasza:
én 6 hónapos terhesen sima beton bicikli úton tekertem le 20km-t, de ilyen csak egyszer volt. jólesett csak a végén fájt a combom :)
7/8 anonim válasza:
1-es és 3-as vagyok. Igazuk van, az orvossal tényleg nem árt megbeszélni. Én is ezt tettem. Az elején is megkérdeztem, meg a vége felé is. Mindig azt mondta, hogy nyugodtan, ha jólesik.
8/8 anonim válasza:
Én 28 hetes vagyok,két hete kérdeztem a doktornőmet,azt mondta,hogy nyugodtan.Méhszáj teljesen zárt,alig van még pocakom,így egyáltalán nem zavar.
Kicsit kényszer is,mert messzire van a buszmegálló(az egyik 5 perc gyalog,az jó,de este ott már nincs busz,mikor jövök,korábban meg nem végzek)
1,5 km,azaz bicajjal olyan 7-8 perc alatt érek oda.Így pont jó,kényelmes is,nem kell 20 percet sétálni este hazafelé.Ha nagyon nagy lesz a pocakom,akkor már muszáj lesz.Én terhesség előtt napi össz.20 km-t tekertem (oda-vissza)a munkahelyemre,így hozzá is vagyok szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!