Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetesen érezhetem a...

11-12 hetesen érezhetem a baba mozgását? 2. baba és olyan mint amikor a másik is mocorgott az elején

Figyelt kérdés
vagy csak a belek? egész enyhe és a petefészkem felett érzem inkább, persze csak ritkán
2009. dec. 11. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
a 2. babát én is 12 hetesen éreztem.
2009. dec. 11. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

De érezheted ám!!!!11 hetesen éreztem:)az igaz hogy nekem a 4. de annyira jó volt!Most vagyok 18 hetes és 13-14 hetesen intenziv mozgásokat érzek!

2009. dec. 12. 01:10
 3/8 A kérdező kommentje:

akkor lehet hogy Ő az, de jó újra érezni, bár nem vékony a testalkatom.... ekkor is lehetsége s igaz?

köszi a válaszokat

2009. dec. 12. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is másodikat várom, 16 hetesen éreztem elöször és a dokim még így is azt mondta, hogy jó korán éreztem már. Szerintem 12 hetesen még nem őt érzed, hiszen annyira picike akkor még kb. 6-7cm körüli!
2009. dec. 12. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is a 12. héten héten vagyok, és már többször éreztem valami kis mocorgást. A férjem sem akarja elhinni, de szerintem ezt anya megérzi. Nekem is a 2. baba. Az elsőt olyan 18.-19. héten éreztem.
2009. dec. 12. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:

én egyre biztosabb vagyok, ma délután egész erőteljes mozgás volt, nem azt mondom, hogy ki rúgta az oldalam, de erősebb mint egy bél mozgás, ja és nem ott éreztem ahol a terhesség előtt a bélmozgásokat, miután megszültem első babám elég sokat éreztem a bél mozgást, tehát az teljesen más volt :)

az első babámat 15-16 hetesen éreztem

2009. dec. 12. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

13 hetes vagyok az első babánkkal ilyenkor még azt írják, hogy nem érezhető a baba viszont néha én is érzek valami hasonlót? Szerintetek ez lehetséges? Miért írják, hogy az első babánál ez még nem lehetséges?

2009. dec. 14. 12:19
 8/8 A kérdező kommentje:

szia

hát azt nem tudom, hogy miért mondják, gondolom az első terhességnél még az anya nem tudja, hogy milyen érzés ha mozog a bébi, vagy nem tudom a doki talán jobban tudná...

gratulálok a picihez

2009. dec. 14. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!