11-12 hetesen érezhetem a baba mozgását? 2. baba és olyan mint amikor a másik is mocorgott az elején
Szia!
De érezheted ám!!!!11 hetesen éreztem:)az igaz hogy nekem a 4. de annyira jó volt!Most vagyok 18 hetes és 13-14 hetesen intenziv mozgásokat érzek!
akkor lehet hogy Ő az, de jó újra érezni, bár nem vékony a testalkatom.... ekkor is lehetsége s igaz?
köszi a válaszokat
én egyre biztosabb vagyok, ma délután egész erőteljes mozgás volt, nem azt mondom, hogy ki rúgta az oldalam, de erősebb mint egy bél mozgás, ja és nem ott éreztem ahol a terhesség előtt a bélmozgásokat, miután megszültem első babám elég sokat éreztem a bél mozgást, tehát az teljesen más volt :)
az első babámat 15-16 hetesen éreztem
Sziasztok,
13 hetes vagyok az első babánkkal ilyenkor még azt írják, hogy nem érezhető a baba viszont néha én is érzek valami hasonlót? Szerintetek ez lehetséges? Miért írják, hogy az első babánál ez még nem lehetséges?
szia
hát azt nem tudom, hogy miért mondják, gondolom az első terhességnél még az anya nem tudja, hogy milyen érzés ha mozog a bébi, vagy nem tudom a doki talán jobban tudná...
gratulálok a picihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!