Igaz, hogy a terhes vitaminoktól születnek a nagy súlyú babák? (Elevit, Gravida)
Én úgy hallottam hogy felfujják a babákat( két barátnőm aki végig szedte az egyik 4kiló 20dekás babát szült a másik pedig 4kiló 8dekásat) nekem azt mondták, hogy az első 3-rom hónapban fontos szedni utánna annyira nincs rá szükség ha csak az orvos valami miatt nem ajánlja főleg ilyenkor nyáron mikor sok a friss gyümölcs meg zöldség!
Boldog babavárást 39 hetes kiamama
Én 1986-ban születtem 3650 grammal,akkor még nem voltak terhesvitaminok.. úgyhogy szerintem nem attól születnek nagy babák.
Az unokahugom pedig tavaly született 3450 grammal és az anyukája végig szedte az elevitet mégse lett óriási. Ismerősöm pedig áprilisba szült egy 2350grammos babát 40.hétre, szintén végig szedte az elevitet.
Szerintem semmi köze a terhesvitaminokhoz semmihez.
Vagy legalábbis egyénenként változó a "mellékhatása".
Szia!
Két hónapja szültem meg a lányomat, 56 cm és 3400 g! Előtte én már fél évvel elkezdtem szedni a Gravidát és végig szedtem a terhesség utolsó napjáig! Én 13 kilót híztam a terhességem alatt végig dolgoztam, mint eladó! Most kb. 3 kiló van rajtam még! Átlagos babám született!
A babák súlya függ milyenek a szülők testalkata, hogy az anya mennyit eszik, mozog, a terhessége alatt!
Két hónapos lányka anyukája
szia nekem már van két kislányom és mind a ketővel végig szedtem a vitamint az elsőnél az elevitet a másodiknála gravidát.
az első kicsilányunk 3820g volt a második pedig 3840g
szerintem nem igaz az egéyzből semmi szedd csak nyugodtan
A lányommal elevitet szedtem. Mindennap egy szemet. Az egész terhesség alatt összesen nyolc kilót híztam, a lányom 2800 grammal született, a kiírt napra. Hallottam rém történeteket én is, hogy a mama hízik, a baba nagy lett. Szerintem ez alkati kérdés. Most semmit nem tudok szedni, mer rosszul vagyok bármilyen vitamintól. A baba szépen fejlődik.
20 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!