Pontosan meg tudja-e mondani az időszakot?
Figyelt kérdés
Február 20.án elmentem a nőgyógyászhoz és azt mondta, hogy 6 hetes terhes vagyok, de én ezelőtt egy hónappal már voltam és akkor még nem vette észre a terhességem. Ezekszerint ha 6 hetes vagyok akkor Január 9.én vagy az erre eső héten estem teherbe?? Ezt ilyen pontosan meg tudja mondani??2014. febr. 25. 08:12
1/5 anonim válasza:
A terhesség első napja az utolsó menstruációt első napja. Mivel pontosan nem tudják mikor estél teherbe így onnét számolják. Tehát az első két hétben gyakorlatilag még nem vagy terhes. Az orvos a terhességet olyan 4-5 hetes kortól látja.
2/5 A kérdező kommentje:
ezekszerint lehet még 6 hetes sem vagyok??
2014. febr. 25. 08:40
3/5 anonim válasza:
Mikor jött meg az utolsó menstruációd?
4/5 anonim válasza:
Az első 12 hétben minden magzat egyformán fejlődik, egyforma a méretük. Az orvos megméri UH-gal és az alapján a gép kiírja hogy hány hetes vagy. Én pl nagyon rendszertelenül menstruáltam, és a terhességem korát csak UH alapján mondták meg. Pontosan a kiírt napon szültem.
5/5 anonim válasza:
ha most 6 hetes vagy a doki szerint, akkor a baba 4hetes, mivel a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak. Az elso mensinap es a peteeres, megtermekenyules kozott atlagosan 14 nap telik el, ezert 4 hetes a babad. 4 hettel ezelott pont peteeres kornyeken voltal dokinal, ezert nem latott o meg semmit se, mert ha peteeres elott voltal nala, akkor meg ugye baba nincs, ha meg utanna, akkor a megtermekenyult pete UH-val nem lathato. Remelem ertheto voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!