Milyen igazolast kell kérni az orvostòl a magzati adókedvezmény igénybevételéhez?
Pont tegnap voltunk az oepnél megigényelni.
91 napos igazolás kell az orvostól a terhességről.
És ha a munkahelyed nem kifizetőhely (akkor nem ők intézik neked), az OEP oldaláról kell egy nyomtatványt letölteni, kinyomtatni 2 pld, kitölteni és bevinni vagy beküldeni ajánlva tértivevényesen.
Mi bementünk elsőre nélküle, de ott nem tudnak nyomtatványt adni, így elküldtek, és mehettünk még 1x.
Kedves 8-as!
Biztos nem egyformán van mindenhol, mert nekem a munkahelyen le kellett adni, majd amikor leigazolták, utána egy fénymásolt példányt postán visszakaptam.
Valaki írta, hogy a 12. heti lelet elég volt. Én a betöltött 16. héten kaptam a védőnőtől az igazolást, hogy a 91. nap melyik hónap hanyadikán járt le. Amikor a 12. héten kérdeztem, akkor még azt mondták, hogy várni kell. Itt ez a szokás. (Szeged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!