Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesnek nézek ki?

Hány hetesnek nézek ki?

Figyelt kérdés
Nem várok sok választ, nem is az a lényeg hogy eltaláljátok, hanem hogy mekkora a normális. köszönöm.
2014. febr. 24. 22:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én is a 20.dik hétre tippelénk. Most vagyok a 25.dikben, de nekem nagyobbak a melleim, ezért rajtam másképp mutat a hasi :) De múlt héten voltam cukorvizsgálaton ott volt egy 27. hetes kismama és tiédtöl kisebb hasa volt, szinte nem is volt neki.
2014. febr. 24. 22:37
 12/27 lcs ***** válasza:
nekem mindkét gyerekkel eléggé nagy volt a hasam, állandóan azzal jöttek, hogy nemsokára szülök? aztán akkor még csak a 35-36 héten voltam:) ha lehetne választani, biztos nem azt a hasméretet választanám ami volt :)))
2014. febr. 24. 22:41
 13/27 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :) 15+2hetes vagyok de legutóbbi uh-on 1héttel nagyobb volt a baba (nem tudom ez számít e). és azért kérdeztem, hogy mennyire számít "nagynak". vagy hogy puffadás e...stb, bár egy pár napja "állandósult" ez a méret, azelőtt estére lett csak ekkora. már nem tudom begombolni a nadrágjaim 90%át :)

köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 24. 22:46
 14/27 lcs ***** válasza:
hát, akkor érdemes rákészülnöd egy nagyobb kaliberű pocakra, mert szerintem kicsinek nem mondható így, hogy tudom hanyadik hét :) kellemes kismama időszakot kívánok neked! :)
2014. febr. 24. 22:55
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó kívánságokat kedves utolsó. meg azért is furcsállom mert a nővérem kb 1.5 héttel idősebb terhes mint én és állítása szerint még semmi hasa nincs. jó ő valamivel "teltebb" mint én nem sokkal.
2014. febr. 24. 22:59
 16/27 lcs ***** válasza:
igen, főleg az elején tudnak nagyon durva eltérések lenni a pocakok között. a sógornőm egyébként majdnem veled egy idős terhes, hát a tiedhez képest karcsú virágszál :))
2014. febr. 24. 23:07
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen pocakom volt 15 hetesen. Azután 5 hétig semmi változás, most 2-3 hét alatt rengeteget nőtt, már megijedtem hogy ez mennyire normális, mert 20 hétig semmi nem látszott szinte, de előbb utóbb gondolom meg kell nőnie nem marad végig ilyen:)
2014. febr. 24. 23:59
 18/27 anonim ***** válasza:
Most néztem meg a 15+4 heti képemet (minden kedden lefényképezem a hasam) és sokkal kisebb volt, mint a tied. Viszont most 16 és fél hetes vagyok és egy hét alatt hatalmasat nőtt. Ha érdekel, akkor átküldöm.
2014. febr. 25. 09:22
 19/27 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét babával 13-14 hetesen már ekkora pocakom volt. Aztán később is hatalmas lett, igaz hogy én 153 cm "magas" vagyok :) Az elsőnél 40 hetesen már szürreális méreteket öltött a hasam pedig csak 10 kg-ot híztam, most a másodikkal 7 hónapos vagyok, és már akkora mint az elsővel 40 hetesen. Mi lesz ebből? :) Te is szép nagy pocakra számíthatsz, de szülés után úgyis lemegy!
2014. febr. 25. 09:33
 20/27 A kérdező kommentje:

köszönöm vadgesztenye :) kérlek küld át őket.

kedves utolsó, én 170 cm vagyok :) hát remélem azért nem lesz óriási pocakom :)

2014. febr. 25. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!