Mikor érdemes 4D-s ultrahangot készíttetni? Valaki a 24-28. hetet ajánlja, mások a 26-32. hetet.
Későbbi időpontban a baba kövérebb, nem olyan soványka, jobban hasonlít a majdani újszülöttkori önmagára, viszont esetleg már akkora nagy, hogy nem fér bele a képbe.
Én a 23. héten tervezek elmenni.
Kb 1 órája írtam ki egy kérdést hogy érdemes-e elmennem a 23.héten 4D-re és hogy mit fogok látni majd.
Azt mondják ilyenkor(23-24) még soványka de később meg már nem fér bele a képbe...!
Ha genetkai uh. is egyben akkor érdemes sztem bármikor!!!
Előző vagyok.Mi holnap megyünk 4D-re.
23 hetes kismama
Szia!
Én tegnap voltam 4d uh 29 hetes vagyok.
És nagyon klasz volt.Szépen látszodik a képeken és a dvd-én is.
Én a 27. héten voltam, nem volt már vékonyka, de még nagyon szépen belefért a képbe. Nagyon jó fotók és videó készült. Tisztán látszottak az arcvonásai. Ha minden igaz, jövő héten meglátom, mennyire hasonlít!
39 hetes kismama
Szia!
14 és 24 hetes voltam amikor mentünk. Nézegettem elötte képeket hogy hogy nézhet akkor ki mit fogok látni és olyan képeket találtam hogy az állam leesett. Na élőben nem olyan volt. Volt 1-1 jó pillanata és annyi. 24 hetesen már szép már sokat látni belőle. 14 hetesen Alien abszolút nem volt ijesztő hozzánk képest szegénykém még akkor úgy nézett ki. :) Bármikor mész is nagy élmény lesz de nem a látványossága miatt hanem mert be lehet ilyenkor lesni a függöny mögé és látod hogy mit csinál. :) Nagyon jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!