Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes 4D-s ultrahangot...

Mikor érdemes 4D-s ultrahangot készíttetni? Valaki a 24-28. hetet ajánlja, mások a 26-32. hetet.

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Későbbi időpontban a baba kövérebb, nem olyan soványka, jobban hasonlít a majdani újszülöttkori önmagára, viszont esetleg már akkora nagy, hogy nem fér bele a képbe.

Én a 23. héten tervezek elmenni.

2009. dec. 11. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Kb 1 órája írtam ki egy kérdést hogy érdemes-e elmennem a 23.héten 4D-re és hogy mit fogok látni majd.

Azt mondják ilyenkor(23-24) még soványka de később meg már nem fér bele a képbe...!

Ha genetkai uh. is egyben akkor érdemes sztem bármikor!!!

2009. dec. 11. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Mi holnap megyünk 4D-re.

23 hetes kismama

2009. dec. 11. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
2009. dec. 11. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
23 hetes voltam, amikor elmentünk, és nagyon tündéri volt, éppen belefért a képbe, nagyon jó képek sikerültek.
2009. dec. 11. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:
MI 24 hetesen voltunk és igy még láttuk rendesen, nem volt olyan soványka.686 gr volt a becsült súlya, de nem volt olyan vékonyka.Szép formás volt az arca is.26 héttol szerintem, ahogy telik az ido egyre kevésbé jo, mert nehezebben látni,egyben nem is nagyon lehet már..
2009. dec. 11. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap voltam 4d uh 29 hetes vagyok.

És nagyon klasz volt.Szépen látszodik a képeken és a dvd-én is.

2009. dec. 11. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi a 24. héten voltunk, mert egyben szűrést is csináltak, annak meg később már nem sok értelme van. Nagyon jól lehetett látni mindent, rendesen belefért a képbe, minden szervét szépen meg tudták nézni, csak az arcáról készültek félarcos képek, mert mindig felemelte a kezét. Nálunk a 28-29. héten már fejjel lefelé volt, akkor meg már nem olyan jó a 4D. Nekem a 30. héten csináltak 2D uh-t, alig láttam belőle valamit, hogy hogy áll, mert már nagy volt. Szerintem érdemesebb tényleg a 24-28. héten menni, ha csak egyszer tudsz. 34 hetes kismami
2009. dec. 11. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Én a 27. héten voltam, nem volt már vékonyka, de még nagyon szépen belefért a képbe. Nagyon jó fotók és videó készült. Tisztán látszottak az arcvonásai. Ha minden igaz, jövő héten meglátom, mennyire hasonlít!

39 hetes kismama

2009. dec. 11. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

14 és 24 hetes voltam amikor mentünk. Nézegettem elötte képeket hogy hogy nézhet akkor ki mit fogok látni és olyan képeket találtam hogy az állam leesett. Na élőben nem olyan volt. Volt 1-1 jó pillanata és annyi. 24 hetesen már szép már sokat látni belőle. 14 hetesen Alien abszolút nem volt ijesztő hozzánk képest szegénykém még akkor úgy nézett ki. :) Bármikor mész is nagy élmény lesz de nem a látványossága miatt hanem mert be lehet ilyenkor lesni a függöny mögé és látod hogy mit csinál. :) Nagyon jó lesz

2009. dec. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!