Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az idegesség nagyon árt a...

Picihasim kérdése:

Az idegesség nagyon árt a babának? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amin nagyon fel tudom húzni magamat. Ma elég nagy gond tárult elém a családban. Felhúztam magam és sírtam is rajta. Olyan hirtelen felhúzom magam dolgokon és kattogok rajta. Persze próbálom nyugtatgatni magamat, és úgy bánt, hogy idegeskedem a babám miatt.
2009. dec. 10. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen, az idegesség és a stressz nagyon árt a babának!...

Ő is ideges és stresszes baba lesz, hasfájós, rosszevő, rosszalkodó, szófogadatlan. :-[

Próbálj megnyugodni és tanuld meg, hogyan zárd ki az életedből a stresszet okozó feszültségeket!!!

Ha megszületik a babád, utána is nagy szükséged lesz a nyugalomra : ezzel a gyereked is megnyugtatod majd!

Ha ideges vagy, az rögtön átragad a gyerekre, ráadásul ha bizonytalannak érzi az anyukáját, az őt is bizonytalanná teszi majd, hiszen rád kellene támaszkodnia!

Most minden idegszáladdal a babádra figyelj, ne érdekeljen a külvilág, sz@rj mindenki nyomorára, semmi más nem számít, csak a BABA és TE!... :D

Dúdolgass neki, beszélgess vele, simogasd a hasadon át, hallgassatok szép megnyugtató zenéket...

2009. dec. 11. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez annyira szépen hangzik és teljesen igazad van DE sajnos az élet nem ilyen:((
2009. dec. 11. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja egy kis idegeskedéstől és sírástól, ne aggódj! nálunk hosszú és fájdalmas betegség után halt meg egy családtag a terhességem 8. hónapjában, gyakorlatilag az egész terhességet végigsírtam, idegeskedtem, semmi baja nincs a babának. de azért természetesen próbálj minél kevesebbet idegeskedni, a vérnyomásodnak biztosan nem tesz jót! magne b6 erre is jó
2009. dec. 11. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az egész terhességem végig idegeskedtem.35 hétre született a fiam,és jó egészségnek örvend.Nyugodt baba volt kicsinek és most se panaszkodhatok.

Persze a nyugalom lenne a legfontosabb,de ez nem csak terhesség alatt,hanem mindenkorra igaz.Ha megszületik a kis jövevény sokkal jobban árt neki az akkori feszültséged.Tehát nyugi.....

2009. dec. 11. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is sokat idegeskedek és kezdek befordulni az egész napos otthonüléstől és egyedülléttől. Remélem nem fogja érezni a kislányom. Egyél és aludj rendesen, arra figyelj oda!
2009. dec. 11. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok. Nem jó hírt kaptam és két napja elég rosszul alszom... sírok...remélem hamar túléljük ezt az időszakot.

Mindenkinek örömteli babavárást és persze akinek már kisbabája van, annak örömteli babázást:)

2009. dec. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!