Az idegesség nagyon árt a babának? Bővebben lent.
Igen, az idegesség és a stressz nagyon árt a babának!...
Ő is ideges és stresszes baba lesz, hasfájós, rosszevő, rosszalkodó, szófogadatlan. :-[
Próbálj megnyugodni és tanuld meg, hogyan zárd ki az életedből a stresszet okozó feszültségeket!!!
Ha megszületik a babád, utána is nagy szükséged lesz a nyugalomra : ezzel a gyereked is megnyugtatod majd!
Ha ideges vagy, az rögtön átragad a gyerekre, ráadásul ha bizonytalannak érzi az anyukáját, az őt is bizonytalanná teszi majd, hiszen rád kellene támaszkodnia!
Most minden idegszáladdal a babádra figyelj, ne érdekeljen a külvilág, sz@rj mindenki nyomorára, semmi más nem számít, csak a BABA és TE!... :D
Dúdolgass neki, beszélgess vele, simogasd a hasadon át, hallgassatok szép megnyugtató zenéket...
Én az egész terhességem végig idegeskedtem.35 hétre született a fiam,és jó egészségnek örvend.Nyugodt baba volt kicsinek és most se panaszkodhatok.
Persze a nyugalom lenne a legfontosabb,de ez nem csak terhesség alatt,hanem mindenkorra igaz.Ha megszületik a kis jövevény sokkal jobban árt neki az akkori feszültséged.Tehát nyugi.....
Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok. Nem jó hírt kaptam és két napja elég rosszul alszom... sírok...remélem hamar túléljük ezt az időszakot.
Mindenkinek örömteli babavárást és persze akinek már kisbabája van, annak örömteli babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!