Igaz az hogy most már amit eddig automatikusan adtak a kórházban Felicitas babacsomagot meg a promó boxot is igényelni kell?
Mert a lányomnál simán adták a Felicitas csomagot ,a promó boxot igényelni kellett és én ugy kaptam hogy odamentem a nővérpulthoz és azt mnodták igényelni kell ,ja mondom jó hogy senki nem mondta!!Mert jól esik az ajándék pláne tényleg hasznos dolgok vannak benne!!
Köszönöm előre is
Köszönöm szépen! bár mire szülök lehet el is törlik ezt ,végül is ingyen van ,nehogy már adják !!
Elvileg okt 21 re leszek kiirva!!
Ki kell tölteni két adatlapot, azokat beszedik. Akik kitöltötték, azok kapják meg a csomagot.
Elvileg szép és jó az ajándék, de túl sokra ne számíts. A Felicitas-os csomagban 1 db pampers pelenka és egy kis csomag törlőkendő volt, amihez járt kupon, de csak 1-es méretű pelusra. (Én a védőnőnek adtam, mire hazajöttünk felesleges lett volna még nagy csomag 1-es pelenkát venni.) 1 pici Sudocream, Gabi popsikrém minta volt még benne és egy rakás szórólap.
A macis doboz tartalma nagyobb volt, 1 flakon Domestos, Gabi popsikrém, Sudocream, Libero melltartó betét minta, meg egy rakás apróság és természetesen szórólapok dögivel, hogy mi az amit "feltétlenül" meg kell venned a babának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!