Kismamik! Megrövidült méhnyaknál (2cm), zárt méhszájnál ti el voltatok tiltva a szextől a 30. hét után?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki volt hasonló helyzetben, mit tanácsolt az orvosa. Engem nem tiltott el, de aggódom. Nem tudom, hogy árthatunk-e. Személyes tapasztalat? 32 hetes vagyok.2009. dec. 10. 21:35
1/5 anonim válasza:
Miért ártanátok? Ez tök normális állapot ebben a terhességi időszakban. Amíg zárt a méhszáj, semmi gond. Lehet szeretkezni.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan legyetek együtt, csak akkor tilt el a doki, ha nyitva van a méhszáj, igaza volt az elsőnek. Én direkt rákérdeztem, azt mondta, amíg zárt, addig semmi fertőzés nem jut be, úgyhogy hajrá:))
Ne aggódj, a doki szólni fog, ha már tilos lesz! Könnyű szülést és jó babázást neked!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 11. 10:45
4/5 anonim válasza:
Sziasztok! úgy látszik én vagyok a kivétel, mert az én méhnyakam is megrövidült, a méhszájam nincs nyitva, a doki szerint szépen zár, és mégis elvagyunk tiltva a sextöl, már 4 hete. 36 hetes km
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Neked mit mondott a doki, miért tilt el? Nehogy kinyíljon a méhszáj? Csak a behatolás vagy az orgazmus is tilos?
2009. dec. 11. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!