Ez normális méret?
Szia!
Azért nem mondott semmit a doki, mert az idő szerint már 7 hetes is elmúltál, és már embriónak kellene lennie szívhanggal.
De foganhatott később babád, ezért kell várnod.
Amíg nincsen embrió szívhanggal, nem nagyon szeretnek az orvosok semmit mondani.
De maga a 16 mm petezsák az jó.Leleteden nincs ilyen hogy szikhólyag vagy embriókezdemény?
Hát nem is tudom az adott napon 7+5 hetes voltál akkor jó esetben már szívhangnak is kellene lennie.
Nekem dec. 6-án jött meg utoljára (tehát 3 héttel vagyok előtted) 7+6 hetesen voltam először dokinál akkor már 17mm-es volt a baba és volt szívhang is. Bár ha nagyon korszerűtlen régi ultahangon néztek akkor előfordulhatnak miliméteres elmérések és tévedések.
Remélem minden rendben lesz.
a papírt amit kaptam ezek szerepelnek.Petezsák /GSD/ 16
Zárt méhszáj,vérzés nincs,sima tömött portio folytatásában rendes nagy uterus afv-ben, az adnexumok területén nyomásérzékenység,kóros resistentia nincs. Ennyi van rajta.De nem tudom hogy mit jelentenek. Meg beutalót kaptam vérvételre,belgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!