Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez teljesen rendben van így?

Ez teljesen rendben van így?

Figyelt kérdés

36 hetes kismama vagyok. Már pár napja fáj a poci alja, néha a séta is nehezemre esik. Ma volt egy elég hoszzú fájásom keményedés nélkül, ami kisugárzott a derekamra is. Azóta csak elvagyok, kissé fáj. Túl sokszor vagyok álmos, ma még semmit nem csináltam, és most is úgy érzem magam, mintha ledolgoztam volna 12 órát. Normális, hogy ennyire álomkóros vagyok? Amúgy nem vagyok egy lusta disznó, ma vasalást terveztem, de ülve is fáradt vagyok.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. febr. 21. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy rendben van. :) Csak pihenj, a házimunka majd megvár.
2014. febr. 21. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! en 34hetes vagyok, de ma en is egesz nap csak fekszek. nincs erom semmihez, alszok el. szerintem ettol az esos, szomorkas idotol van.
2014. febr. 21. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

nem ártana tudni a vörösvérsejtjeid számát, stb

ez utalhat akár vashiányos vérszegénységre is

egyéb vitaminhiányokat már nem is említek

2014. febr. 21. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
A vérképem teljesen rendben volt, vasat meg szedek. Ha ezzel lenne probléma, akkor szerintem nem csak ma lennék ilyen, hanem folyamatosan. Tegnap sütött a nap, semmi bajom nem volt. Csak ez a kis hasfájás, ami a doki szerint betudjató annak, hogy nyom a baba. Megvizsgált, minden ok volt. Ez az álomkór a zavaró kissé...
2014. febr. 21. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A vaskészletet legalább 5-8 különböző összetevő határozza meg. Az összeset nézték a véredben, vagy csak egyet?
2014. febr. 21. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
A 35. héten nekem is ezek voltak a tüneteim. Mar alig bírtam mozogni annyira begörcsöltem minden séta után. Rengeteget aludtam olyan álmosság tört rám. Egy hét múlva már babáztam : )
2014. febr. 21. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia. Tegnap én is aludtam volna egész nap. Nem is csináltam semmit. Ma már semmi bajom. Mosom vasalom a kicsikém ruháit. :-D A terhességem elején voltam utoljára ilyen álomkóros, de azt olvastam, hogy a vége felé vissza térhet. :-) Nekem sokat keményedik a hasam, meg vannak jósló fájásaim is, és nekem is sokat fáj a pocim alja, meg a medencém is. Szerintem teljesen normális. Kitartás, már nincs sok hátra. :-)

Szintén 36 hkm

2014. febr. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!