Ez teljesen rendben van így?
36 hetes kismama vagyok. Már pár napja fáj a poci alja, néha a séta is nehezemre esik. Ma volt egy elég hoszzú fájásom keményedés nélkül, ami kisugárzott a derekamra is. Azóta csak elvagyok, kissé fáj. Túl sokszor vagyok álmos, ma még semmit nem csináltam, és most is úgy érzem magam, mintha ledolgoztam volna 12 órát. Normális, hogy ennyire álomkóros vagyok? Amúgy nem vagyok egy lusta disznó, ma vasalást terveztem, de ülve is fáradt vagyok.
Előre is köszi a válaszokat!
nem ártana tudni a vörösvérsejtjeid számát, stb
ez utalhat akár vashiányos vérszegénységre is
egyéb vitaminhiányokat már nem is említek
Szia. Tegnap én is aludtam volna egész nap. Nem is csináltam semmit. Ma már semmi bajom. Mosom vasalom a kicsikém ruháit. :-D A terhességem elején voltam utoljára ilyen álomkóros, de azt olvastam, hogy a vége felé vissza térhet. :-) Nekem sokat keményedik a hasam, meg vannak jósló fájásaim is, és nekem is sokat fáj a pocim alja, meg a medencém is. Szerintem teljesen normális. Kitartás, már nincs sok hátra. :-)
Szintén 36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!