Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Változtattál étkezési szokásai...

Változtattál étkezési szokásaidon, mióta terhes lettél?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem. Mindent eszek amit megkívánok, és bármikor amikor megkívánom.

Annyi max, hogy zöldséget és gyümölcsöt próbálok nassolni, nem édességet.

2014. febr. 21. 09:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem változtattam semmit. Egészséges fiam született.
2014. febr. 21. 09:52
 3/13 Lienah ***** válasza:
Amikor kiderült hogy babát várok elkezdtem több gyümit, zöldséget enni. Azóta sajnos kiderült, hogy terhességi cukrom van, szóval muszáj volt abszolút változtatni a szokásokon. Most napi 5x kell ennem összesen nap 150g szénhidrátot és 1500 kalóriát. Néha az az érzésem, hogy éhenhalok, viszont már kezdem megszokni a sok húst meg salátát. A lényeg, hogy tudom megéri.
2014. febr. 21. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem változtattam, mert már előtte is nagyon figyeltem arra, hogy mit és mikor eszek. Így nem volt szükség rá. Ha nem így étkeztem volna, biztos változtattam volna.
2014. febr. 21. 09:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbálok 3 óránként enni, ami nem mindig sikerül. Jobb étvágyam van, mint terhesség előtt, vagy legalábbis több időm van enni. :) Gyümölcsöt eddig is ettem minden nap, zöldséget viszont többet kellene...
2014. febr. 21. 10:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Salátát nem ennél szívesen?
2014. febr. 21. 10:07
 7/13 anonim ***** válasza:
bevezettem a napi két gyümölcsöt (uzsonnára és 10 óraira) illetve egy-egy pohár tejet iszom reggel és este a kalcium miatt. emelett terhes vitamint is szedek, ezért mást nem változtattam.
2014. febr. 21. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem

Ugyan azokat eszem mint eddig.

Szerencsére kívánós sem vagyok :)

22 hkm

2014. febr. 21. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Lányok! Ki mennyit hízott és hány hetes?
2014. febr. 21. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:
21 hetes vagyok 6 kg-nál járok
2014. febr. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!