Változtattál étkezési szokásaidon, mióta terhes lettél?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 09:49
1/13 anonim válasza:
Nem. Mindent eszek amit megkívánok, és bármikor amikor megkívánom.
Annyi max, hogy zöldséget és gyümölcsöt próbálok nassolni, nem édességet.
2/13 anonim válasza:
Nem változtattam semmit. Egészséges fiam született.
3/13 Lienah válasza:
Amikor kiderült hogy babát várok elkezdtem több gyümit, zöldséget enni. Azóta sajnos kiderült, hogy terhességi cukrom van, szóval muszáj volt abszolút változtatni a szokásokon. Most napi 5x kell ennem összesen nap 150g szénhidrátot és 1500 kalóriát. Néha az az érzésem, hogy éhenhalok, viszont már kezdem megszokni a sok húst meg salátát. A lényeg, hogy tudom megéri.
4/13 anonim válasza:
Nem változtattam, mert már előtte is nagyon figyeltem arra, hogy mit és mikor eszek. Így nem volt szükség rá. Ha nem így étkeztem volna, biztos változtattam volna.
5/13 anonim válasza:
Próbálok 3 óránként enni, ami nem mindig sikerül. Jobb étvágyam van, mint terhesség előtt, vagy legalábbis több időm van enni. :) Gyümölcsöt eddig is ettem minden nap, zöldséget viszont többet kellene...
6/13 anonim válasza:
Utolsó! Salátát nem ennél szívesen?
7/13 anonim válasza:
bevezettem a napi két gyümölcsöt (uzsonnára és 10 óraira) illetve egy-egy pohár tejet iszom reggel és este a kalcium miatt. emelett terhes vitamint is szedek, ezért mást nem változtattam.
8/13 anonim válasza:
Nem
Ugyan azokat eszem mint eddig.
Szerencsére kívánós sem vagyok :)
22 hkm
9/13 anonim válasza:
Lányok! Ki mennyit hízott és hány hetes?
10/13 anonim válasza:
21 hetes vagyok 6 kg-nál járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!