Szívhang figyelő - a saját verőeremet hallotuk?
Igen, magadat hallhattad! 12 hetes uh-n nem hallgattatok szívhangot? Mert akkor fel kéne tudnod ismerni :)
Tényleg olyan kisvonatos zakatolás!
Én vettem a 9. héten szívhangfigyelőt, minden nap onnantól meghallgattam. Ha egyszer megtalálod, utána könnyebb lesz! Egészen lent keresd a szeméremdombod felett, ott lesz!!
Most már hogy egész nap mozog, nem hallgatózom :)
Először is, nyugalom. :)
Ahhoz, hogy valaki "profi" legyen benn, sokat kell gyakorolni.
Eleinte én sem találtam, idegeskedtem is rendesen, aztán a készülékhez kapott zselé helyett elkezdtem testápolót használni. Először alaposan, finoman bekrémeztem a hasam, hogy szinte siklott rajta a készülék. Lassú mozdulatokkal haladj, lehetőleg kényelmes pózban, háton feküdve.
Amikor a köldökzsinórt hallod, olyan, mintha fújna a szél, surrogás.
A baba szívhangja olyan, mint a patadobogás, gyors, ütemes.
A saját verőereidet oldalt, ill. a köldök közelében fogod megtalálni, a babáé bárhol lehet. :)
Nekem olyan lusta kis magzatom volt, sokszor alig akart mozogni, még a 37. héten is volt, hogy ráhallgattam.
Első vagyok, azért irtam h ezért nem vettünk mert gondolkoztam rajta hjolenne. De magamat ismerve ugyanigy sőt jobbanbeparáztam volna ha nem találom,illetve vagyok olyan kis béna hogy nem fogom találni. A védőnők is 16. héttől nézték nekem és akkor lent volt a bugyivonalon de nehezen találták ugy elbujt. Aztán nemsokkal már mindennap éreztem és hálisten olyan aktiv hogy csak egyszer aggodtam akkor elszaladtam a védőnőkhöz. de mire odaértem megmozdult. Megnézték és kijelentették a hideg frontra reagált igy.
ha kaptam volna valakitől én is kiprobáltam volna;)
remélem azota megnyugodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!