Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Akinek magas volt a...

Kismamik! Akinek magas volt a vérnyomása és a lába is dagad, nektek mennyire dagadt és mennyire volt magas?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem mértem meg, de a bokacsontom nem látszott.

Vérnyomás: 140/90

2009. dec. 10. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nemcsak a bokam, a kezem is dagadt, 150/100 volt a vernyomasom.
2009. dec. 10. 08:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindig 120 és 130 között van, a perem pedig 75 és 85 között,egyáltalán nincs szerintem bedagadva,de rám ijesztett a doki,ha magas a vérnyomásom akkor be kell feküdnöm.De el akarom kerülni mert nem akarok ebben a vírusban emberek közé menni.Előre be vagyok tojva,ha megyek méretni magas lesz,itthon mindig tökéletes.Nem tudtok valami bevállt módszert,hogy ne legyen magas?
2009. dec. 10. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
omega 3, fokhagyma, a vizesedésre sok alma és petrezselyem.
2009. dec. 10. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha otthon rendben van, akkor nincs baj. Fehér köpeny-szindróma.

Az orvosodnak nem esik le, hogy csak az izgulástól emelkedik meg?? Ha baj lenne, akkor otthon is magasat mérnél.

Én viszem a papírt, amire felírom az itthoni eredményeket, az orvos megnézi, és arra alapoz, amiket napokon kereseztül méregettem, nem a rendelőben mért egyszeri értékre!

2009. dec. 10. 09:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Ő azt mondja,hogy a lábam a dagadt,de szerintem meg nekem,nem vagyok vékony és nem akarta felfogni,hogy nem lehet a lábam olyan mint egy vékonyé.

Remélem megnézi a lapomat!

2009. dec. 10. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig magas volt a vérnyomásom ha doki mérte, itthon meg normális. Én azt csináltam, hogy vezettem füzetbe, és vittem magammal megmutatni, így ő is belátta, hogy felesleges kárálni, kutya bajom. A lábam csak a végén dagadt, de a doki szerint ez normális, ilyenkor a szervezet visszatartja a vizet, emiatt van a dagadás. Hány hetes vagy?
2009. dec. 10. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:
33 hetes
2009. dec. 10. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor simán dagadhat egy kicsit a lábad a vízvisszatartástól, szerintem ne aggódj, csak mérd naponta 3x a vérnyomásod. Ha normális, akkor nem lesz baj. Ha magas, akkor meg irány a doki. Kitartás! Könnyű szülést és jó babázást neked!
2009. dec. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!